Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: 3,5 dňa vo vyhniach Rudohoria

Diskusná téma K článku: 3,5 dňa vo vyhniach Rudohoria

Keď sme dumali nad miestom ďalšieho dôležitého a ustanovujúceho výjazdového zasadnutia nášho špecifického tímu, navrhol som pohorie, ktoré som doteraz poznal len z fotiek, prípadne som naň pozeral pri prejazde Horehroním, a to Muránsku planinu. Peťovi zablikali oči od šťastia a okamžite súhlasil. Veď je to jeho srdcovka a chodil sem odmalička. A keď aj zvyšok tímu jednohlasne súhlasil, bolo jasné, kam sa pôjdeme plahočiť tentoraz. Keďže sme mali problém dátumovo sa zosúladiť, zo zostavy opäť vypadol náš pedagogický dozor Miro a bolo to aj náležite cítiť. Veď čítajte ďalej, čo sme zase navyvádzali.

Jana T.

,,Mušela" som si to prečítať... :))) A pekné fotky...

Jantaara

Hahaa, všivák blchavý! Tak takto je to! Ešteže som mu nenaletela! :-D

No ale ako to vlastne bolo s blchami ďalej? Zbavili ste sa ich nejako? Mimochodom, na mňa blchy prešli len vtedy, keď som mala na sebe oblečené poriadne napáchnuté veci od koní. Tak neviem, ako ste mušeli vy voňať. :-D

Nonormal

pekne, pekne. takéto spoločné akcie vždy stoja za to =) a aj fotky sú parádne.

Adina

rovná cesta je nuda, kľukatá veselá, dobre som sa pobavila aj na Muraň zaspomínala :-)

Boro

No konečne aj nejaký bezvadný vander. To sa dobre číta. A ten Tomáš stále tak upaluje ?

Peter Miler

Čavte, ďakujeme :-))
Jantaara - blchy sme zneškodnili v sude s vodou(je to v článku)
Boro - ako dostihový kôň :-))

Dzakomoo

super článok, museli to byť parádne chvíle takto putovať. s tými krčmami je to tam nejaké komplikované, aj ja som minule v Telgárte hľadal nejakú otvorenú a nič. ale to asi preto, že ešte nebol ani obed :)

Zdenči

jantaara...ktovie, či to aj boli blchy, ale štípalo to svinsky :-) mne stačilo moju bezvlasú hlavu len oprášiť, Peťo to mal horšie.
Boro - Tomáš má nohy jak srnka, takže tak aj behá :-)

Jjano

No, chlapci a dievčatá, sa pozrite na Tomášovo telo a je to pochopiteľné, že tak behá. Napríklad medzi mnou a Tomášom je určite najmenej 50 kg rozdiel. Takže Tomáš, keď s Tebou pôjdem niekam na túru, hodíš si na chrbát dva pytle cementu a potom uvdiíme, ako to bude :-))

Vďaka za veselý článoček :-)

Alexander

Dobré, dobré :-) Teším sa na zážitky z ďalších podobných túr.

Vladimir Popluhar

Keby ste vedeli kolko utrpenia a neštastia sa schováva za bránou toho ústavu asi by ste neprovokovali. Pre mna osobne dosť trapné.

Peter Miler

Nie , nie, my sme v žiadnom prípade neprovokovali tých, ktorí sa tam liečia - božechráň (a v článku to ani nikde nie je spomenuté. Lebo až potom by to bolo fakt trápne. Išlo len o čistú recesiu, keďže všetci z tímu vieme, koho sme vlastne provokovali :-)))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum