Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Impregnácia stanu a celty

.ph

Dakujem Lubo, chcelo by to akurat lepšie fotky.

Sigor: Rozprasovacom sa to da tiez, ale preco sa namahat, pozicaj si rovno striekaciu pistol z lakovne :-)

Dobre a teraz vazne, nech to niekto nepochopi zle.
Lakovy benzin je chemikalia, ktora moze pri neodbornej manipulacii sposobit velmi vazne zdravotne problemy a dokonca i smrt. Treba si precitat bezpecnostny list (media.schoenox.net/…/syntekow…).

Na strane 2 v casti VYSTRAZNE UPOZORNENIA je hned na druhom mieste toto - MOZE BYT SMRTELNY PO POZITI A VNIKNUTI DO DYCHACICH CIEST. Striekanie cez rozprasovac preto neodporucam. Ak si vsak myslis ze je to dobry napad, tak jedine v ochrannej maske. Ale aj tak NEODPORUCAM STRIEKANIE impregnácie z návodu cez rozprasovac.

Ak si uz lenivy to natierat stetcom, tak sa to da urobit aj tak, ze spravis do vedra roztok a stan tam namocis. Takto to robia v amerike :-) Tymto sposobom sa vsak doma neda nanasat presne mnozstvo silikonu ako pri mojom postupe zo stetcom. A su tam zbytocne velke straty, pretoze na dokonale zmocenie a naimpregnovanie stanu alebo inej veci potrebujes niekolkonasobne vacsie mnozstvo roztoku, ako pri nanasani stetcom.

Sigor

nie ze by som bol lenivy ale rucnym rozprasovacom by to neslo? tym stetcom by som to rychlo vzdal :)

Lubo

Výborný návod!
Vďaka za popis.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma