Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Chata Volovec

Pencurák

Prameň pri chate tečie slabučko,tak málo vody ešte nepamätám.Keď nezaprší tak asi vyschne celkom.

Al-arz

zastavil som sa teraz v júli. super bolo: chatári ondro a karči aj baby lenka a zuzka - jediné turistky široko-ďaleko. zotrvali sme dve noci. a málo bolo. bo super atmoška a žiadne JnT like komerčné zúfalstvá. človečina! ďakujem :)

Kraki
    1. 2014 sme boli na Chate Volovec. Strávili sme tam v spoločnosti Štefan Tóbisa, nádherné chvíle. Napriek tomu, že pršalo. Nemúžem na chatu ani na chatára povedať jedno krivé slovo.

Bližšie informácie ohľadom ubytovania, telefónnych čísel nájdeš v článku s názvom Jesenný vander, Chata Volovec na estefan.sk/…/179-jesenny-wand…

FunTTomas

tesne pod chatou pribudol nový turistický prístrešok s murovaným ohnisko, ktorého vzhľad nájdete na novopridaných fotkách, za ktoré ďakujeme Viktorovi z Rožňavy.

Tomasz.

Vikend 9-10.11 chata Volovec bola zatvorena. Vobec nemozna sa dovolat do chatara.

Pencurák

Nitrančania,musím vás opraviť,Julo Satinský spal pred 39 rokmi o 2 km nižšie po žltej značke na povale drevenej búdy na Doboške.Expedícia POMERENKE II má ináč moje veľké sympatie,Rožňava zdraví Nitru.

POMERENKE II.

Expedícia POMERENKE II. (teda 11-dňová pešia turistika z Banskej Bystrice do Košíc), ktorá sa uskutočnila 15.7.2013-25.7.2013 po stopách Júliusa Satinského a Vlada Bednára a ich expedície POMERENKE spred 39-tich rokov (15.7.1974-25.7.1974) Vám ďakuje za prenocovanie a príjemnú spoločnosť v pondelok 22.7.2013. Cítili sme sa u vás veľmi dobre, výborne sme sa vyspali a najmä nás tešil fakt, že tu pred 39-mi rokmi (v pondelok 22.7.1974)zrejme na suchej povale spal aj Julo Satinský a Vlado Bednár.

Ďakujú členovia expedície: Nitriansky herci : Juraj Ďuriš, Andrea Sabová a Marián Viskup

Jiku2

Prosim vas,nemuzu se tam dovolat,nevi nekdo jestli ja chata momentalne normalne otvorena?diky

Triestina

ja som tam bola v apríli tohto roku a ešte sa tam chystám. Kontakt na chatára: Štefan Tóbis +421 905 107 962...volajte po 17:00 aspoň 2dni dopredu.(Zarezervujete si nocľah, jedlo...)

IND_jones

Nevíte někdo, jak to vypadá s letním provozem na této chatě??? Je nutné to nějak rezervovat dopředu? Platí telef. kontakt? díky (budu rád za jakékoliv aktuálnější informace)

Jana T.

Ahoj ! Prosím, vie niekto, či bude chata v sobotu 24.4. otvorená ???

Pagi

určite áno. my sme mali asi štastie na dobru náladu chatára a všetko ostatné.
chatar je tam týžden a potom sa striedaju. doma ma ženu a decko/á, tak vela povinností a malo času a ešte na chate týžden.... malo by sa to asi inak zariadiť :)

KarolM

Pagi, normálne Ti závidím! Dokonca by som na účtenke prijal aj čiarky pre chatára, len nech sa dožijem otvorenej chaty : )). P.S..1. Moje pozvanie pre chatárov na pivo do Chaty pod Volovcom platí aj tu! P.S.2. Argument, že chata je zatvorená, lebo nie sú turisti je diskutabilný. Obdobne minulú zimu argumentovali v Ždiari, že preto nerobia bežecké stopy, lebo nie sú lyžiari. Keď som poznamenal, že možno preto nie sú lyžiari, lebo nie sú bežecké stopy, trochu sa zamysleli… Obdobne je to asi s Chatou Volovec. To, že je otvorená náhodilo a zriedkavo sa rozšíri a potom ju mnohí obchádzajú. Dobrá zvesť v podobe otvorenej chaty v zimnej sezóne aspoň cez víkend by sa iste rozniesla veľmi rýchlo…

Pagi

lugerr1: absolutny suhlas. ja som tam bol v juli a bolo ppc. perfektný chatár (zdravým arpáda). piva bolo hojne, paleneho tiež. aj jest nám spravil-zo svojich zásob. ešte aj menej čiarok na "učtenku" porobil. vyspali sme sa tam a ráno nás budil s takým zvončekom so štamprlíkmi, že: "vstávaj bazmek".
perfekná chata a perfektný chatár

Tono

Dakujeme za informaciu, po novom kontakte budem patrat. Ak niekto zisti NEW kontakt, poslite do redakcie alebo na moj email.
anton.zahradnik@hiking.sk
Vopred dakujeme!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov