Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Topánky Hanwag Tatra GTX

Axel

Su stale v jednom (teda v dvoch) kusoch. Nedostali sice zabrat tak, ako by som ocakaval, no za mna je vysledok pozitivny. Ale naozaj neocakavam, ze budu aj po 10 rokoch OK, tato doba uz proste skoncila.

Rriskoo

Hanwag ancash GTX - 3 vychádzky cca 3000mnm hore dole a odliepa sa okopová guma v ohybe ...velké sklamanie

Peter61

riskooo :
na jednom mieste, alebo na oboch stranach ? Na jednej, alebo na oboch topankach ?

Stevo66

tatra top gtx , najvacsie smejdy ake som kedy mal,286e topanky po 2,5 roku nosenia vacsinou v mokrej trave po luke roztrtkane na mindar pi.. ! odlepena podrazka, odlepena okopovka, polamana koza,premokali od prvej chvile...predajca sa k tomu postavil stylom "co ja s tym??? niesu uz v zaruke..." taky isty pristup aj zo strany nemeckeho vyrobcu !!! osetrovane boli, cistene boli, nemam prve topanky s kozou a gore membranou, stare 9 rocne pinacle vizeraju tak, ze si ich mozem kludne na svadbu obut k obleku... tri slova na tie topanky : FUCK OFF HANWAG !
kto ma zaujem nech ma kontaktuje na FB stefan duran , popripade mail stevosixsix@azet.sk , polsem mu fotky....

Opossum

STEVO66: Chapem tvoje spravodlive rozhorcenie. Tiez ma hanwagy velmi sklamali.

Peter61

@ stevo66,
foto sa daju vlozit aj sem do diskusnych prispvekov, vlavo dole je tak cierny fotacik a "Pridať obrázky (max 5) "

Florián Dekret

Fakt človek aby si nosil gumofilc čižmy a k tomu tenisky za 25€ na prezutie a vice versa...

Jjano

Som si kúpil pred pár mesiacmi nejaké tenisky v Decathlone za 30 eur a sú ďaleko najlepšie zo všetkých značkových, čo som mal za ostatných 15 rokov. Zdá sa, za "značka" a cena už dnes nič negarantuje...

Presne v týchto týždňoch si vyberám nové turistické topánky a Hanwag Banks a Hanwag Canyon mám v užšom výbere... tak si ma normálne zneistil...

Lubo

Stevo66, to si fakt seriozne cakal, ze vyreklamujes topanky po zaruke?
To vsetko, co si vymenoval v svojom hneve, ktory ti vzal aj schopnost vyjadrovat sa slusne, sa stalo v intervale 2-2,5 roka? Inac popraskanu kozu ti nik neuzna ako reklamaciu, lebo ide o zjavne zanedbanie starostlivosti.

Kazdopadne, pridaj fotky, radi sa viaceri pozrieme na to, ako sa daju za 2,5 roka rozbit boty.

Jjano

Inak, je si treba povedať jednu vec: topánka je spotrebný materiál.
Slovensko nie je pre výrobcov outdoorového výstroja trh, tým sú dominantne západná Európa a severná Amerika, prípadne ešte Austrália a ďalšie menšie segmenty. Kúpna sila v týchto oblastiach je veľká a topánky, bundy, batohy a pod., čo sú u nás investície na veľa rokov, sú na Západe spotrebným materiálom na relatívne krátke obdobie. Kupujú sa na rok, na dva, potom sa už obzeráš po novších.
Nie je to dobré z environmentálneho hľadiska. A nie je to dobré z hľadiska Slovenska - ceny za výstroj sú všade viac-menej rovnaké, ale mzdy nie, čo nás stavia do obrovskej nevýhody.

Peter61

Jjano :
hej , dakedy davno som cital tusim v ceskom Pelotone, ze v D sa vyhodi 750 000 bicygľov/r.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov