Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Na priehradnom múre

Diskusná téma K fotke: Na priehradnom múre

asi sa tento záber do galérie nehodí a bude iste zmazaný, no neodolala som dať ho tu. Inšpirovaná tunajšou galériou sme si zašli na hrad Niedzica. Okrem krásnych pohľadov z priehradného múru na samotný hrad a okolie nám stála v ceste táto maľba na zemi. Vedela som o akú maľbu ide, no jej skutočná plasticita sa ukázala až keď som si ju dala na PC. Veľmi sa mi to páči. To živé šidielko som nedokázala udržať tam, kde som ho chcela mať.

Vladvlad

Veľmi pekný, zaujímavý a netradičný pohľad.

Nsvetozarov

A prečo by mala byť vymazaná? Úžasné umenie! Keď tu môžme vidieť umenie lykožrúta, Ja a Ty a pilčíkov, tak prečo toto nie?

Jantaara

Hmm, aj my sme mali Niedzicu počas pobytu v Jezersku pôvodne v pláne, ale nevydalo nakoniec.

Dzakomoo

hmm zaujímavé. cez túto dedinu som už išiel x-krát, no o tejto maľbe som netušil. vďaka za inšpiráciu, nabudúce ju už neobídem :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky