Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Nepál – Annapurna Sanctuary

Tarazed

Jeeej, dakujem za prijemny clanok a poriadne zavidim :D Nepal, je moja vysnena cestovna destinacia, tak snad sa tam dakedy dostanem a hlavne nakuknem do tych Himalaji :)

Boro

Pekne, dievča ,pekne. A ako ťa tam vietor zavial ? Tri mesiace na treku, paráda.

Burtie144

Kiezby 3 mesiace na treku ;) cestovala som 5 mes po azii, nepal bol iba jednou zo zastavok.

Boro

No teda, poviem ti, že máš môj obdiv a úprimne závidím. Možmo by nebolo od veci dať taký malý tip, ako taký trek uskutočniť, čo treba, víza, očkovania, peniaze, a pod.

Fangorn

a čo robíš v ostatnom čase? lebo predpokladám že 5 mesiacov dovolenky, resp. neplateného voľna ti nedá nikto :)

Burtie

Ako uskutocnit cestu do Nepalu?
Spiatocne letenky v akcii sa daju zohnat za 500eur, resp mimo akcie za 600.
Viza- dostanes ich priamo na letisku po prilete alebo po zemi na hocijakom hranicnom priechode. 15 dnove stoja 25USD, 30dnove 40USD. Vsetky sa daju predlzovat v pripade potreby.
Ockovanie-volitelne ockovanie je zltacka A+B, ale ak tam ide clovek na 2 tyzdne, pohybuje sa iba po turistickych oblastiach, nie je to vobec nutne.
Peniaze-naklady na takuto cestu mimo letenky, viz, povoleni su do 20eur na den (ubytovanie 1-5eur/noc, teple jedlo 2-5/eur)
Kto chce viac informacii, pokojne mi napiste mail, ospravedlnujem sa ak nebudem par dni odpisovat, som momentalner na Novom zelande bez pripojky na net :)

@Fangorn: momentalne mam rok volna urceny na cestovanie, ktory mi konci o 3tyzdne

Lenrob

Pekne, mat rok na cestovanie tiez nie je na zahodenie... Tak, az budes spat, hod dalsi clanok, nech mame co zavidiet:)

Martin Zajac

Viem si predstaviť, že v Nepále je úplne iný život. Byť nad hlavami celého sveta je určite jedinečný zážitok. Vďaka za článok.

PaliT

Annapurna a ešte viac Nanda Devi je vysoko na zozname vytúžených trekov, vďaka za posmelenie...

Burtie

Kto chce ist do Nepalu a caka na akciove letenky, teraz je vhodna doba. Spiatocka Praha-Kathmandu za 540€, odlety tusim do konca marca, cize akuratny cas, obdobie sucha. akcniletenky.com$ret

Juman

Je potrebné na týchto trekoch cez snehové polia aj mačky / cepín? Alebo sa dá aj bez. Ide mi o to, či takúto výbavu vlačiť zo sebou so Slovenska, prípadne či sa dá požičať priamo v Nepále za rozumnú cenu (koľko cca?).

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma