Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Oficiálne otvorenie Chaty pod Rysmi

Diskusná téma K článku: Oficiálne otvorenie Chaty pod Rysmi

Od roku 2010 bola Chata pod Rysmi v generálnej rekonštrukcii a hoci počas tohtoročnej letnej turistickej sezóny slúžila verejnosti, jej oficiálne slávnostné otvorenie sa konalo včera, 25. 9. 2013. Takúto udalosť som si nemohol nechať ujsť a tak som sa na jednu z najobľúbenejších slovenských turistických chát vybral. Hoci ráz počasia počas uplynulých dní bol značne nepriaznivý, v tento deň bolo počasie ukážkové a s ochutnávkou zimných podmienok.

Robert.vasko

ubytko nepotrebujem, chcel som sa zastavit len na caj a nieco dobre pod zub.. ale nebudem teda pokusat a najdem si nejaku inu trasu :) vdaka

Axel

V telke Viktor hovoril, ze uz zatvoril...

Robert.vasko

Caute, viete mi prosim niekto povedat, ci este bude v utorok(3.11) otvorena chata pod rysmi pre beznu verejnost?? Viem, ze oficialne je uz sezonna uzavera,ale pocasie je priaznive. Vdaka.

Lubo

Pozrite si otvorenie na YouTube
Za pozornost stoji celkove zhrnutie peripetii pocas prestavby od Igora Kollera: youtu.be/PaGNDqngnNU

Janka_Lesanka

Jasne chalani, ze tych vegetarianov beriem s nadhaldom, tie ostatne vychytavky (zastavka, wc-ko atd.) su skvele a aj vyhlady a poloha, uz sa tesim kedy na novu chatu zavitam, tentoraz uz aj s odrastenejsimi detmi!

Peter61

Vrana, sudiac podla skusenosti Rakusakov, dufam, ze ju prezijem.
"die Gebäude im Tal eine Lebensdauer von rund 70 Jahren haben. Auf dem Berg allerdings, mit den extremen Wetterbedingungen, liege die Lebensdauer nur zwischen 20 bis 25 Jahren."
kaernten.orf.at/…/2547538

Rc1

no myslim si janka ze kym tam nezacnu jest tych vegetarianov tak je to v poohodeee :-)

Peter61

Janka:
Autobusová zastávka, požičovňa bicygloch, odtlačok zadku V.I.L., budovatelske piesne počas hromadného výstupu na Rysy.
Vitaj v Slobodnom kráľovstve :-)

Janka_Lesanka

Lubo: teeeda, to pozeram,stale im este vegosi tak lezia v zaludku?! Nevies/te niekto ake ma toto pozadie? Chatar ma nejaku pifku na nich ci co? Akoze sama som skoro vegoska (teda ked si mozme vybrat, ziadny bigotny pristup), takze si pamatam ze uz vtedy ma to zarazilo.
Inak na strej chate som bola viackrat a raz v totalnej burke (za dna kedy udrela z cista jasna, ziadna predpoved, ziadna typicky letna obedna) kedy sa tam schovavalo snad 100 ludi, ked sa chcel clovek dostat dnu slo sa tak ze cely rad ludi musel postupne po 1 mieste sa rozne popresuvat, a ludia si postupne solidarne pustali miesta na radiatore, a bola to jedna z najsilnesjich atmosiek ake som zazila.

Vrana

Jozo Kubani ma dostal. Kde chodi na tie napady? ;)

Fajn report. Chate zelam nech nas vsetkych prezije!

Peter61

:-D
Mne su tie rezervovane miesta na figu, ja mám zrušené vizum a vstup "ZAKAZANY !!! DOZIVOTNE!!!"

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma