Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Jesenno-zimné Roháčske plesá

Diskusná téma K článku: Jesenno-zimné Roháčske plesá

Hľadajúc niečo v archíve som natrafila na fotky z jedného z najkrajších dní, aké som zažila na horách. Čerstvo zasnežené štíty, pod nimi jesenná krajina hrajúca všetkými farbami, hore modrá obloha odrážajúca sa na hladine plies. Keďže sme práve mali stretnutie Hiking fotopartie, na vychádzke sme boli v siedmom nebi. A tak trochu z nostalgie a čiastočne aj preto, že sa to hodí k ročnému obdobiu, vás pozývam aspoň takto prejsť si to opäť.

Daulagiri

Som rád že som bol vtedy súčasťou tej hiking fotopartie :-)
Nemal som vtedy foťák, ale aj tak som (alebo práve preto) si to naplno užíval. Bolo to naozaj dokonalé počasie, priam snové. Je príjemné si naň takto spomenúť.

Dzakomoo

tak som si to tiež prešiel opäť a pokochal som sa tvojimi krásnymi fotkami. táto istá trasa bola moja prvá návšteva ZT a trojdňovku v Zuberci sme si museli o 2 týždne zopakovať, pretože sme chytili riadne lejaky - aj tu na prvom plese sme zmokli ako myši, aj pod Bobrovcom. a keď prestalo, cvakol som si kačiatko a šupol som ho tu ako môj prvý príspevok do galérky. dodnes mi je z toho smiešno, že načo som to tam vlastne dal :)

Matto123

Paradne fotky, hlavne kontrast medzi zasnezenymi kopcami a zelenou kosodrevinou.

Jnezky

Paráda, niekedy sa oplatí prevetrať archív a zavzpomínať ...

Vladeno

Krucifix, vskutku famózne zábery. Pohladia oči.

Sona

Vdaka. Myslim, ze kazdy vtedy pekne pofotil. Bola to luxuska :)

Knor

Ano, posledny mozny vikend je na Rohace idealny. Obycajne je tam malo ludi, casto inverzia a vynikiajuca dohladnost. Jeden taky vikend som tam zazil este ako student so spanim na teslackej chate. Posledny den sme sli cez hreben na vlak do Mikulasa. Vyrazal som o hodinu skor ako zvysok oddielu (siel som na skorsi vlak) a v stupani do Banikovskeho sedla bol cely oddiel len par metrov podo mnou. Jak ja, tak oni si sekali stupy v zladovatelom svahu a popri tom sme sa rozpravali. A delila nas hodina!

Fangorn

také krásne fotky tu už veľmi dlho neboli, fakt super. pohladenie na dušu popri čítaní vriaceho fora pri iných diskusiách :)))

Bazin

paradne fotografie, pripominami to cas kedy som bol prvy krat v tychto koncinach koncom oktobra 2001. Vdaka za obnovu spomienok.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum