Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Čunovo - Komárno

Diskusná téma K článku: Čunovo - Komárno

Týmito dvoma dňami zavŕšim články o pochode po hranici Slovenska s Maďarskom. Šiel som ju počas všetkých ročných období a vždy mala svoje čaro, aj keď to väčšinou nie je typický turistický terén. Hoci toto je turistická stránka, dovolím si napísať, že som často myslel na našich politikov. Vždy som tu našiel dobrých, ochotných ľudí, s ktorými som sa dohovoril bez problémov a jazykových bariér. Toto je ďalší rozmer môjho putovania okolo Slovenska – spoznať aj ľudí, nielen prírodu.

Vlado

Ahoj Miro,

s chuťou som si každý týždeň prečítal Tvoje zápisky z putovania južnou hranicou aj preto,že keď vlani otvorili turistické priechody do Maďarska začal som sa tejto oblasti venovať aj ja.Nie však komplexne ako Ty ale skôr určité úseky medzi Kalondou a Domicou.Prekvapilo ma koľklo pekných doteraz neznámych lokalít som tam objavil aj keď samozrejme boli aj úseky,ktoré ma ničím nenadchli.Neviem,či si sa striktne držal hranice ale pre Tvojich nasledovníkov odporúčam niekedy sa pozrierť aj trochu hlbšie do vnútrozemia.Hlôavne oblasť Šomošky je turisticky veľmi atraktívna ako na našej tak aj na maďarskej strane - hrady Šomoška a Salgó,planina Medves,Karancs,Szilvás kó,kameňolomy na Mačacej.

MatusM

Miro, tato etapa ma potesila aj preto, ze niekolkokrat do roka zvyknem absolvovat trasu z prveho dna. Jednou stranou Dunaja tam, druhou spat - pravda, na bicykli. Peso by to bolo na mna asi trochu vela a pomedzi tie ramena sa da pekne pobludit. Ale je to velmi zaujimavy kraj.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum