Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Vymena podrazky

Diskusná téma Vymena podrazky

Caute, ma tu niekto skusenost s vymenou podrazky na trekovych topankach? Mam asi 6rocne kozene Lytosy, prezili toho viac nez dost a jedine co na nic odislo, je podrazka. Uz je skoro hladka. Je vymena podrazky dobra investicia? Vydrzi to? Diki

Private

Vdaka za promptnu odpoved Pali. Zmiatla ma ta ich slovenska webstranka. Ale ano, je to to, co hladam.

PaliT

Restday, spomína sa v prvom komentári diskusie.

Private

Ahojte,
na tomto fore niekto v minulosti doporucoval cesku firmu, tusim zo Zlina, ktora kvalitne a za rozumne ceny vymienala vibram na turistickych topankach, resp. odborne opravovala podrazky, posielalo sa to postou. Len to vlakno teraz nemozem najst.
Mate niekto nazov tej firmy, pripadne na nich kontakt? Vdaka.

Vrana

Ako sa poznam papier od toho nemam :-)

Inak pripisal by som to nevhodnej volbe podrazky pri vymene. Masivny lem na spicke je fajn, spica sa rychlo neokope. Na druhej strane pri lezeni je to hendikep a asi aj hlavna pricina zavady. Uvidime ...

Peter61

Odlepovanie by som reklamoval, mne drzia roky.
Resp.tiez som po oprave lepil, ale su uz v takom stave, ze by to veterinarnohygienicka sluzba nepustila přes federální zeď.

Vrana

ad Restday: lezecky spokojnost

S topankami G.Pinacle som na rozpakoch. Vcera som si vsimol, ze obidve podrazky sa mi odlepuju v oblasti priehlavku. Pozivane striedmo, po vymene podrazok bez maciek.

Peter61

miso : vymenovat, albo staci cislo ?
Mam skusenosti len s restday - v PO som uz davno nic nedaval. Napisat, ako som roz.. oné na prvej ture vymenenú podrazku v case, ked vacsina tunajsich borcov este ťahala "na prvom" (kačura po piesku), veľmi nemá zmysel.
Cena ma nepotešila, naposledy to bolo tak za 35 €.
Ak sa Adine zda text z 12:29 povedomy, ano je to mail spred 2 r.

Miso1099

to kolko mas tych topanok??? :-D Inak pozeral som to restday co si napisal, cennik, 50eciek za podrazku vibram. Mas skusenost len s touto firmou alebo aj s inou? Ja som z okolia ZA, a nasiel som nejakych sukromnikov, volal som ohladom ceny a ze okolo 25-30. 50 eur mi pride dost, to uz radsej kupim nove...

Peter61

Na Garmont Tower uz som menil raz, uvazujem ci sa mi vyplati aj 2.x ,

Peter61

restday.sk/sk/home-page-sk
Topanky, ktore mi sedia, maju cenu zlata. Je otazka stastneho odhadu, kolkokrat treba vymenit podrazku, aby sa nestalo, ze vymenim podrazku za 35 € a zvrsok odide o mesiac na to.

Na mojich Garmont Integra som menil podrazku 3x, z toho 2.x mi urobili v restday aj gumovy lem. Tych 2100 Sk nelutujem. 3.x mi tiez dali dobry vibram, teraz uz ich nosim iba na stvrtdnove prechadzky, koza je rozpraskana, mazem to silikonovym olejom.
Koflach Soft Lite som tiez raz manil, OK.
Scapra Escape mam od jari 2009, po 2 rokoch vymena podrazky - iny dezen, tazsia topanka, tentokrat nesadlo, zmenil sa charakter topanky. teraz budem konzultovat typ podrazky.
Photo on the request

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov