Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Kniha Miša Diviaka je na sklade

Arnaeth

@Lubo
Dakujem, uz to so mnou bolo komunikovane. Velmi sa tesim a som vdacny za skvely pristup :) Zatial citam tu vadnu co mam doma :))

Lubo

@arnaeth
Dakujeme za info a samozrejme posleme ti nahradny kus. Niekolko vanych kusov sme stopli uz u nas v redakcii, no preklzol asi ...

Skyvlado

Knihu som prečítal nehodne rýchlo, ale už som v druhom opakovaní... Je naozaj super. Začali sa mi objavovať spomienky na vlastné \"zabudnuté\" príhody nie len v horách.
Veľká vďaka Mišo.

Martin Štefko

Prečítaná so spomienkami na mladosť, veˇmi dobré Mišo. Vďaka :)

Arnaeth

Caute, knizka dorazila hned nasledujuci den. No ako pozeram zacina az v polovici stvrtej casti teda stranou 17.. Neviem ci som chytil vadny kus alebo je taka cela seria :/ vsak podla komentarov nizsie sudim, ze asi nie. Odpovedal som na vas mail informujuci o dodani. Prosim ozvite sa mi. Vdaka.

Boro

No to so sa narehotal. Konečne niečo, čo nerieši zmysel živote a budúcnosť planéty. Je mi to velmi velmi blízke a usmieval som sa u toho po celý čas. No a to " au,moje jabúčka", to ma úplne dostalo. Vďaka Mišo

Mrkaktus

kniha vyborna len kratka :) asi pred dvomi hodinami som ju nasiel v schranke a uz je aj po nej :)

Dzakomoo

Tuto knihu som zbastil na posedenie, uplne skvela praca!

Vorec

Juj, super vďaka! Všetko je doma :-)

TDD

Fajnovô.
čítam pomaly - užívam ako liek a súčasne spomínam.
str. 10 - "drigovice"
je to oblečenie ?:
Nárečové slovo: trigovice
Spisovný ekvivalent: komplet spodky + nátelník
Poznámka: Detské spodné oblečenie, ktoré malo zapínanie na chrbte
hokejisti to poznajú ako "ribano".
Trafil som sa?

Jjano

Dočítané. Skvelé! Odporúčam!!!

Lubo

Ano, pokial si objednas este dnes, urcite ti to dojde do Vianoc. Pokial vyberies platbu na dobierku, dostanes od nas po odoslani aj podacie cislo, pomocou ktoreho si budes moct zistit ako na tom zasielka je.
Naposledy sme boli na poste so zasielkami vcera a s dalsimi pojdeme zajtra, najneskor v piatok. Tym padom do 13.12.2013 by to malo byt u teba.

Eva11111

dobrý podvečer, chcem sa spýtať ked knihu objednám este dnes stihnem prist do vianoc ?

Roky315

Tak včera 3.12.2013 (16:30) som dostal do rúk túto úžasnú knihu. Všetko išlo nabok, rodina-nerodina, práca-nepráca nedalo sa od nej odtrhnúť, dnes 4.12.2013 o 9:00 hod prečítaná (dalo by sa aj skor, len som musel spať :)). Pán lesný mužíček ďakujem za krásne, humorné chvíle. Toto je kniha, pri ktorej mi bolo smutno keď som zistil že som na konci.
Ďakujem. Vlado

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov