Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Po troch hodinách túlačky

Diskusná téma K fotke: Po troch hodinách túlačky

som konečne dorazil k miestu, z ktorého musí byť za dobrého počasia krásny výhľad na Stoh, Veľký Rozsutec a Osnicu. No včera bola obloha nad krivánskou časťou Malej Fatry čistá len ráno. Po 9. hodine rannej prišla od Liptova nízka oblačnosť a zahalila všetko do hustej hmly. Iba na malú chvíľu sa v opare vytvorili takéto okienka...

Samuraj

Ako vravíš Aďo, nevyjadril som sa v popise presne. Z môjho pohľadu bola oblačnosť nad Malou Fatrou.
Inak ráno, keď som z vlaku za Vrútkami videl tú valiacu sa masu šedých mrakov, uvažoval som, že zmením plán a vystúpim vyššie, aby som videl to oblačné more, ktoré tu teraz koluje na fotkách, no zostal som pri pôvodnom.
Škoda! Ale utešujem sa, že raz na takéto divadlo budem mať šťastie i ja :-)

Aďo.4

nie len Ty si chodil v oblačnosti...Kopa,Magura a atd vo VF boli skoro stále doobeda v nízkej oblačnosti..
MatusM a potom aj ja sme len reagovali,že to tak presne nebolo,ako si napísal k tejto fotke..
Zážitky mimo značiek a v hmle sú isto veľmi zaujímavé..

Samuraj

Tak to potom asi iba ja som chodil v tých oblakoch, vy všetci ostatní ste boli na hrebeni. No a čo! Určite to stálo zato, ale ja neľutujem, blúdenie v hmle mimo značených trás je tiež zážitok ;-)

Aďo.4

Je pravda,že nízka oblačnosť sa v Malej Fatre pohybovala hlavne vo výškach okolo 900-1300m..
Ale aj tá sa chvíľami úplne roztrhala..Viď moje dnešné foto..A časom sa opäť vytvorila. Kamoš ktorý bol v tom čase okolo 10.hod.na Malom Kriváni a išiel po hrebeni do Vrútok mi volal,že mali krásne divadlo.I keď mali veterno..

Samuraj

MatusM, myslel som to iba na tú výšku, pod ktorou som sa pohyboval, teda 1.000 m n. m., vyššie som nebol...

MatusM

Hm, to nie je pravda. Obloha nad Malou Fatrou bola takmer čistá po celú sobotu. Atakovala ju síce tá oblačnosť od Liptova, ktorú vidno aj na fotke, ale až nad MF sa nedostala. Hustá hmla zostala pod hrebeňom.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky