Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Najkrajšie pešie okruhy

Diskusná téma K článku: Najkrajšie pešie okruhy

Po tom, čo mi do knižnice pribudli Najkrajšie hrebeňovky od vydavateľstva Dajama, som si všimla aj skôr vydanú publikáciu Najkrajšie pešie okruhy z rovnakej edície "Po Slovensku". Keďže sa často presúvame autom a teda okruh je vtedy vítanejší než presun z bodu A do bodu B, hneď som po nej siahla. Čo som v nej našla alebo nenašla a či splnila moje očakávania, o to sa podelím v článku.

Gulasko

remen.p: to, čo som písal 30/11/13 stále platí. Spomenul som si na to, keď som bol minulý týždeň v žilinskej pobočke Panta Rhei a stále tam tá knižka bola.

Phalike

Myslim ze dobrou volbou pred zaciatkom noveho roka je objednanie si predplatneho Kras Slovenska s ktorym ziskavate zlavu na nakup vsetkych knih z vydavatelstva Dajama. Podla mna celkom dobra pridana hodnota ;)

Gulasko

Nie som si na 100% istý, ale myslím, že som ju videl nedávno v žilinskom Artfóre a dnes som bol v Panta Rhei a tam myslím tiež bola. Ak som si ju teda nezmýlil s nejakou inou z tejto edície, s hrebeňovkami. Určite by to vedeli poslať.

Knižka je naozaj dobrá, každá trasa je navrhnutá tak, aby obsiahla z daného územia tie najzaujímavejšie miesta. Podľa mňa pomôže, ak ide niekto do určitého pohoria prvýkrát, prejde si trasu popísanú v knižke a po prvotnom zoznámení s miestom naživo si už vie potom plánovať sám aj ďalšie túry v tej oblasti. Napríklad výstup na Veľký Rozsutec a Stoh v MF je vedený podľa mňa po tej najkrajšej trase, akou sa dá na tieto kopce ísť. Ja používam ako doplnok k tejto knižke ešte ďalšie z edície s Batohom pod Slovensku, kde sú aj menej známe, ale tiež veľmi pekné trasy, na ktorých človek nestretne davy ľudí, čo niekomu pri turistike vyhovuje. Mne určite.

Remen.p

Bohužiaľ, kniha sa už nikde nedá zohnať... aspoň som nenašiel v žiadnom internetovom kníhkupectve.

Zabka

Knižku mám doma a dajú sa v nej nájsť zaujímavé túry:) Je dobré, že Dajama začala vydávať takéto knižky. Len tak ďalej:)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma