Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ostrý hrebeň Hradová a tajomné Tŕstie

Bikemartin

Ešte keď stála Burda, mali sme tam jeden víkend r.2012 s Phalikem cyklobasecamp. Jedna z našich trás viedla z Tisovca cez Hlboký jarok a Suché doly. Odporúčam. Určite by sa to dalo naplánovať aj vlakom z BA. Začať v Závadke a cez Burdu, Roveň, Tisovec, Suché doly, Bánovo, Diel, Chlipavice do Č. Balogu a zase na vlak do Podbrezovej.

Ran

servus maťo. opäť jeden z tých tvojich článkov, ktorý "predáva" lokalitu. motivačný príbehom i výbornými fotkami. vďaka

Dzakomoo

krásny článok! veru už musím aj ja MP konečne premiérovo navštíviť. a z fotiek sa mi najviac páči "Príťažlivé krivky Káštera.." v podvečernom svetle, má proste tú pravú horskú atmosféru :)

Daulagiri

Veru Tomáš z Tisovca stačí 5 minút a človek je v horách.
Vladimír odporúčam, isto sa tam nájdu aj vhodné cyklociele, len akurát z BA ťažko dostupné.
Ďuri veru má to tam veľmi príjemnú atmosféru ten kraj. Musíme dačo už podniknúť aj spolu aj s Phalim.

Muska

Super Maťo, pekne si si to nakombinoval. O okolí Tisovca to pekne napísal Tomáš. Tvoje články z Rudohoria mi pripomínajú časy, keď som chodieval na podobné výlety sám, aj vo dvojici to má síce čaro, ale vždy si rád na tú atmosféru pospomínam :)

Vladvlad

Pre mňa síce úplne neznáme miesta, ale z článku priam vyžarujú aby sa navštívili, pekne opísané. Fotky jedným slovom, super.

FunTTomas

Tisovec má tak úžasnú polohu uprostred hôr, že stačí pár minút chôdze od mesta a ste v krásnej prírode. Planina Suché doly spolu s Hradovou patria k najkrajším na Muránskej planine.

Daulagiri

Ja ďakujem za pozitívne komentáre. Čo iné napísať ako to že tento kraj sa určite oplatí navštíviť. Je to neokukaná a možno až prekvapivá krása. A zahalená tichom.
Rastyslaf: veru keby boli stromy ešte sfarbenejšie bolo by to dokonalé, snáď nabudúce.

Jnezky

Parádne fotečky a pekne opísané ... tento kraj na jar, leto, jeseň alebo zima priamo balzám na dušu ... :)

Rastyslaf

krasne fotky, klobuk dole. hlavne tie so zapadom slnka na hradovej. toto je moja najoblubenejsia lokalita spolu s klenovskym veprom. bol som tam uz mnohokrat, no stale sa tam tesim znova. zial vychadza mi to len raz do roka, ale lepsie ako nic :) odporucam ist koncom oktobra, lesy hraju vtedy vsetkymi odtienmi zltej a cervenej, jenoducho nadherne :)

Nonormal

Ako vždy super článok a k tomu ešte suprovejšie fotky! Vždy sa poteším tvojmu článku. Pre mňa taktiež výzva do budúcnosti. =)

Alexander

Naozaj výborné, hlavne tá Hradová. Tiež by som si rád našiel čas navštíviť ten kraj :-)

Boro

Človeče, tam sa chystám už tri roky. A stále nič. Možno tento rok.

PaliT

Vďaka, niekoľkokrát vďaka, už je tento kút v mojom poznámkovom bloku s tipmi na túry.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov