Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Tri dni v raji s frajerkou

Diskusná téma K článku: Tri dni v raji s frajerkou

Slovenský raj je čarovné miesto. Kto ho navštívil, vie o tom, kto nie, mal by sa o tom presvedčiť. Náš národný park navštevujem každoročne a hoci ho mám prejdený krížom-krážom, rád sa do jeho kaňonov a dolín vraciam. Slovenský raj som si neobľúbil len ja, ale aj moja frajerka, a tak nebol problém presvedčiť ju, aby sme tu strávili tri krásne dni.

Dzakomoo

Pekné čítanie, ten pocit keď si s najbližšou osôbkou na turistike alebo v prírode nenahradí žiadne kávičkovanie a nakupovanie v obchodných centrách :) pred pár rokmi sme tiež takto chodili po Raji partia s kamošmi a frajerkami aj stanovať aj po privátoch a boli to perfektné zážitky. a teraz sú z nich už manželky a matky a tešíme sa na opätovné čundre už aj s deckami keď trošku podrastú.

Peter61

Stano, polepsi sa !
zozadu vyzera, ze spredu je pekna !

Nonormal

@boro - dobrý postreh, to som si ani neuvedomil, že má fotky len zo zadu. Buď som ja taký pomalý, alebo ona taká rýchla =D

@daulagiri - Sú, všimol som si to už pri nahrávaní, že sa nejako pomiešali, zatiaľ som s tým nikdy nemal problém. Neviem kde sa vlúdila chybička. Ale tiež dobrý postreh. =)

Daulagiri

Paráda, na Slovenský raj nedám dopustiť. Súhlasím že tam je mnoho krás, ktoré nadchnú aj nie až tak turisticky zanietených ľudí.
Ako vždy sa mi vybavilo mnoho spomienok. Napr. Klauzy ma očarili pred 10 rokmi v daždi, ale pri druhej návšteve ma poriadne sklamali a čaro sa stratilo (vyrúbaný les a zničená hrádza).
A článok prišiel vhod aj preto že uvažujem o návšteve tohto Raja na budúci víkend ;-)
P.S. fotky nie sú trošku popletené ?

Boro

Stano, všetko je to pekné, ale frajerku si nám mohol ukázať aj s predu. Alebo sa Nika tak hanbí ?

Knor

Zdravim,
Tiez som bol volakedy davno s priatelkou na prvej stanovacke prave v Slovenskom Raji. Akurat ze my sme startovali v Dedinkach, z nich sme sli naopak tou dolinou na vychodnej strane Raja a prisli sme na Klastorisko. Tam sme v kempe zostali po zvysne dni a obiehali sme rokliny.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma