Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Vyhliadka pod Holubou horou z Dargova

Diskusná téma K článku: Vyhliadka pod Holubou horou z Dargova

Je 1. decembra a zima sa začína pomaličky ohlasovať. Na rovine to nie je ešte tak markantné, ale zo správ vidíme a počujeme, že severné a vyššie položené miesta pokryla biela perina v podobe snehových vločiek. Tak ako väčšinu jarných a jesenných nedieľ aj dnešnú chcem stráviť niekde na peknej túre. Balím si veci do ruksaku a vyrážam smerom do Sečoviec, kde sa stretávame s priateľmi. Je hmla, ale vyššie by to tak nemalo byť, veď predpoveď počasia na dnešný deň bola priaznivá. Má byť pekne a slnečno. Stretávame sa piati a po krátkej porade je rozhodnutie na svete. Autobus, ako vždy, vyráža správnym smerom k Slanským vrchom.

Adina

Si mi pripomenul detstvo. Borda - pioniersky tábor. Hmmm, to boli časy :-). Keď teraz chodievam za rodinou na východ a ranný vlak prechádza krásnou prebúdzajúcou sa krajinou, len si poviem, tu by sa turistikovalo. Vidím, že dobre myslím a verím, že stihnem :-)... Dík za článok.
Krásne dni na horách aj tebe :-).

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma