Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zvolen, Malý Zvolen a Nová hoľa

Diskusná téma K článku: Zvolen, Malý Zvolen a Nová hoľa

Mnoho ľudí sa poteší, keď sa im v rýchlom svete plnom povinností podarí ukradnúť si nejakú chvíľku iba pre seba, ktorú potom nezištne venujú svojmu schovanému Ja, ktoré baží po horách a najmä po krásnych momentoch v nich. Takéto nádherné chvíľky som venoval svojmu Ja nad Donovalmi na masíve Zvolena a na Novej holi. Čítanie nebude o prejdených vzdialenostiach, ale bude o čakaní na jesenné zlaté hodiny v horách, o ich plnom prežívaní a o duchovnej horskej očiste.

Knor

Vsetci mozno nie. Ked si tam za pekneho pocasia uz treti krat, tak sa tazko da hovorit o prekvapeni :-). Ale treba povedat, ze je tam ozaj pekne a v zime je to ine ako v lete.

Peter Miler

Znova som si vďaka Romanovi po čase tieto fotky musel pozrieť, aj keď viem, že nie naposledy... Lukáš, to si tam vtedy naozaj vymákol :-))

Bazin

dzakomoo, v nedelu sme paradne zuzitkovali clanok, dali sme si kratku prechadzku po hrebeni Zvolenu pocas navratu z hor. Vsetci boli prekvapeni ake vyhlady sa skryvaju po hodke sliapania :-)

Dzakomoo

Sona: ten instruktor bol riadny betar :)
Peter, Eric, Roman: dik za pochvalu, fotenie tej krasy bol fakt silny zazitok

Eric

Nadherne fotky a super clanok. Dakujem za paradne info. O tyzden ideme na lyzovacku na Donovaly a presne taketo informacie som potreboval pre moje ranne behy! Dik este raz. :)

Sona

Bolo to super prve dve tretiny casu. Kym sa ma instruktor nespytal, ci mi nie je zle od zaludka. Dovtedy mi nebolo...

Dzakomoo

Adina: to cestovanie východ-západ má aj takéto svetlé momenty :) môžeš zastaviť kde chceš a relaxuješ
David: nabudúce ti to už určite vyjde a budeš aj vedieť, čo tam očakávať
Rado: ten okruh je dobrý tip a tie pivká ešte lepší nápad :)
Zdenči: ja takto chodím celkom často a viac si to vtedy užijem ako keď sa niekam náhlim
Soňa: perfektný svadobný dar ste dostali :) musela to byť šupa takto lietať
Maťo: dik, môžeš niekedy osobne vyskúšať

Daulagiri

Výborné prechádzky a vynikajúce fotky, úplne omračujúce. Proste špica. Dokonalá lokalita na pohodový reset.

Sona

Je tam fakt krasne, aj tie vyhlady pri zostupe do Revuc. A ten paraglajd z Novej hole mozem tiez odporucit, my sme ho tam absolvovali ako svadobny dar :)

Zdenči

Možno nebudú všetci súhlasiť, ale aj pre takéto chvíle chodíme do hôr. Nie len sa naháňať a za každú cenu podávať výkony...treba sa sem tam aj zastaviť a vyčistiť si hlavu.

Ran

celý revúcky okruh z vyšnej cez vých. prašnické sedlo, šturec, zvoleny, popod končitú dole do nižnej je úžasný, aj keď sa fotí viacmenej len na miestach, ktoré popisuje Lukáš (pred Motyčskou hoľou je ešte jedno rúbanisko s výhľadom na VF). komerčné donovaly sú vhodné na odskočenie na dve pivká uprostred túry:)

David Š.

Krásné fotky!!! Já jsem měl v těch místech zatím smůlu a byl jsem rád, že jsem v mlze a dešti našel ten vrcholový kříž. Mimochodem za starou stanicí HS u toho mostku jsem to taky vzal přímo do kopce, protože tam byl vyšlapaný chodník. Až potom jsem zjistil, že TZ jde jinudy. Mě bylo divné, že jsem jí neviděl...Ale každopádně díky tvým fotkám už vím jak to tam vypadá :-)

Adina

Toto súkopcie mám veľmi rada. Nie raz po ceste na vychod som si na neho vybehla. Krásne bolo pre mňa ísť z Donovalov cez Zvoleny do Liptovských Revúc v jeden vzorový jesenný deň. Nevedela som, čo skôr obdivovať, bo je to nádhera :-). Páči sa mi článok, nápad takto zrealizovať fotenie a parádne fotečky :-).

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov