Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Slobodná krása.

Diskusná téma K fotke: Slobodná krása.

Končistá. Krásny to končiar Tatranský. Týči sa a nerieši. Ale díva sa na to, ako si ľudia dokážu robiť prieky. Díva sa aj na to, ako sa ťažia zdravé stromy v prospech biznisu a díva sa aj na to, ako sa v Tatrách nenásytne správajú developeri. A ja sa tak dívam na ňu a vravím jej : "Neboj, na každého raz dôjde..." Ale jej je to jedno. Hora tu bude stále. Či už sa ľudia spamätajú, alebo nie... A stále tu bude niekto, kto jej krásu zaznamená. Či už sa to niekomu páči, alebo nie...

Bazin

dobry zoom! Hej, KOncista tu bude naveky a rozpravky z od Koncitej.

Aďo.4

pekná séria podvečerných pohľadoch..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma