Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Z Pupova

Peter Miler

Optimizmus zo mňa nikto nikdy nevymláti - museli by ma zastreliť! :-)) A ak by to niekto urobil, docieli iba to, že pôjdem čundrovať na inú planétu. Takže mi vlastne pomôže :-))

Peter Miler

Kto bojuje za dobrú vec, ten vždy vyhrá! A práve toho sa zlo bojí :-))

Peter Miler

nsvetozarov, dobro vždy zvíťazí! Či už v duši, v tejto realite, alebo mimo nej, pokiaľ preto niečo robíme. Ale to je na dlhú tému... Odpoveď je v každom človeku :-))) A tam nech si ju aj každý hľadá podľa vlastného uváženia :-))

Nsvetozarov

Peter, ja nevidím dôvod na to, aby si bol zmazaný. Totiž všetko, čo hovoríš je pravda, ešte raz pravda a nič iné než pravda, ale niektorým ľuďom sa to bohužiaľ nepáči, že obyčajné osobnosti a nezávislí ľudia len poukazujú na realitu v tomto skorumpovanom štáte, a preto pravda a spravodlivosť v tomto na hlavu padnutom štáte nemá šancu zvíťaziť. Lebo toto je štát vysokopostavených politikov, podnikateľov, sudcov, zlodejov, korumpovaných aj korumpujúcich a poniektorých našich spoluobčanov.

Daulagiri

Odhliadnuc od tej špaty, je to veľmi zaujímavý hĺbkový výhľad. Už dlhšie sa sem chystám.

Adina

Tož krásny to pohľad a nebál si sa, že sa zo skaly zošmykneš ? ... Tak kameň tam ťažia. Hmmm. Za tou zákrutou ? Chtiac nenápadne, aby vidieť nebolo. Nuž kopcov na Slovensku je dosť. Bude mať možnosť každý Slovák jeden kopčok znížiť o nejaké metre. Nabaliť si vačky. Ejjjj, ale tu bude boháčov.

Peter Miler

... a všetci mamonári budú v pekle požratí, ako červy. Ľudia sa budia... Nezávidím im, ale sami to tak chceli :-))

Zdenči

Presne ako Peter píše.Riadne nám to klalo oči. Najskôr sme si mysleli, že to tam rastie skládka odpadu (rovnaké zlo ako tento lom), no keď sme šli okolo, bolo nám to jasnejšie. Kto má v tomto bordeli peniaze, má všetko...ale im sa to raz vráti. Jedného "pána podnikateľa" už zožiera rakovina.

Peter Miler

Ja by som k tomu aj niečo napísal, ale opäť budem zmazaný. Dívali sme sa tam na to hodnú chvíľu, aj sme potom išli popod. Ale aj tak - Nakopať ich všetkých do riti mamonárov všivavých úbohých!

Nsvetozarov

Práve som sa chcel opýtať, že ktorý "podnikateľ" tam začal odhrýzať z toho kopca. Je to choré a snáď ma za to neukameňujete, keď poviem, že sa hanbím za to, že som Slovák. A osobne mi to je jedno, kto si čo myslí, ale Slovensko je skazená a skorumpovaná republika (ak sa vôbec republikou dá nazvať).

Vrsan

Pekne, za povsimnutie ale stoji lom na pieskovec, ktory sa s velkym uspechom predava ako obkladovy kamen chaluparom po celom Slovensku. Sikovny podnikatel kupil pozemok a vybavil si povolenie (za uvahu stoji, ze ako asi?) na tuto cinnost priamo v ochrannom pasme Narodneho parku Mala Fatra, vlastne v jeho najtesnejsej blizkosti nad Terchovou. Bagrami doslova odtrhol vrcholec hory, co ju domaci volali Kycera. Kseft je kseft, to sa nehladi na nic ine, len na grose. Ludia v tejto krajine su, povedzme si to otvorene, hlupi a bezohladni. Ale samozrejme, cest vynimkam, vsak ano:)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok