Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Chatka OZ Kráľova studňa

Diskusná téma K článku: Chatka OZ Kráľova studňa

Každoročně se vydáváme na méně turisticky frekventovaná místa Slovenska, tentokráte jsme se vybrali na Busov a Čergov. Velké překvapení nás čekalo při cestě z Kurovského sedla do Obručného. Pro nově postavenou chatu nemohlo zdejší občanské sdružení najít kouzelnějšího místa.

Pekm

Ahojte, tak priznam sa, ze som tu videl len starsie fotky a tie od Chodeca som nevedel zaradit. Ale teraz v sobotu sme tam spali a taku krasnu utulnu som snad este nevidel. Maju urobene bocne ohradenie terasy, funkcnu strechu, siroke stoly a sedenie, hore tak ako pisal Chodec matrace a otvorenu utulnu. Dole je samozrejme zamknute. Maju urobenu hojdacku hned vedla utulne, preliezky pre deti. No treba to tam ist pozriet. Len info ze rozhladna bohuzial nestoji takze ak tam niekto ide len za tymto ucelom tak bude sklamany. Je vidiet ze sa o to domaci velmi staraju. Len pozor ak idete z vychodu po cervenej aby ste trafili ale o tom pisem na inom fore.

Anonymized_25093

Chata presla kompletnou rekonstrukciou, vlastne je to nova chata, hore je super utulna. Hore su matrace pre dvoch (6ks) a vyspi sa tam 4-6 ludi. Vid foto.

Prosim chodte tam niekto a napiste komplet novu reportaz + aktualne fotky.

FunTTomas

slávnostné otvorenie útulne sa uskutoční 7. júna 2014 počas pochodu Ľenartovský rebriňák s bohatým sprievodným programom, info na kralovastudna.wbl.sk

Marian dudra

Tak to sme radi, že už turisti objavili našu útulňu. Pozývame všetkých nadšencov turistiky a cykloturistiky na slávnostne otvorenie turistickej útulne, ktoré sa uskutoční 7.6.2014 o 13.hod.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum