Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Záruby zo Smoleníc - zimný okruh

Diskusná téma K článku: Záruby zo Smoleníc - zimný okruh

Je pondelok 3. februára a zima zatiaľ zaostáva aj za najpesimistickejšími očakávaniami. Víkend bol vhodný akurát tak pre turistu - masochistu, v sobotu fúkal silný vietor, v nedeľu sa k vetru pridal dážď, ktorý hneď primŕzal. Asi od ôsmej sedím doma za počítačom, vypĺňam svoju VPCH (vedecko-pedagogickú charakteristiku) a občas pozriem von oknom na oblohu bez jediného obláčika. Ako červík mi začína v hlave vŕtať myšlienka.

Beta

No dobre, súhlasím - Malé Karpaty majú svoju krásu. Zdravím týchto všetkých skvelých hikingačov, ktorí poskytli mi nejakú pomoc pre moju túru MK. Na fotke dnešné Záruby. Úplne nahodou som urobila zimný výstup. Pokračujem ďalej :-)

Vladimir

No v nedeľu som bol ja ten masochista čo bol na Záruboch a pondelok som chcel ísť na Geldek a kedže som si pri zostupe zo Zárub privodil menšie zranenie kolena tak som to odložil na utorok veď Aladin hlasil aj utorok rovnaké počasie ako pondelok no ale utorok som bol zas len masochista lebo bolo rovnaké pčasie ako v nedeľu ale silnejší vietor ale aj tak som bol rád tým masochistom:-)

Lubo

Vyzdvihla si Zaruby, dobry to zaciatok ;-).

Adushka

Lubo, praveze nie, ja ze ma napomenies, ze si opat beriem MK do ust ako skarede a nudne :)

Lubo

Adush, vidim, ze zarodok naturalizacie uz vzklicil. Len tak dalej :-)))).

Adushka

V tento den som sla sluzobne do Senice a obdivovala som Zaruby, ake su vynimocne pekne na to, ake su Male Karpaty obvykle skarede a nudne :) Vylet bol urcite dobra volba :)

Margaretka

Túlali sme sa tam na jar, keď kvitol cesnak medvedí - bolo to voňavé a krásne, ale výlet v zime má svoje čaro, spomenula som si na rozprávku Mrázik, fotky ozaj rozprávkové

Kleine

Tie fotky sú magické - azúrko a snehovo biela krajina, čo dodať ... Niečo podobné som zažil koncom januára v okolí Skalnatej a V. Homole i ja, i pre tieto momenty a pocity chodím do MK.

Jantaara

Veľmi príjemne napísaný článok. A super rozhodnutie, také sú najlepšie :-)

PaliT

No krása, závidím.
Mimochodom, v ten šibnutý víkend vhodný akurát pre turistu - masochistu sme chodili po lese, ani nie tak veľmi ďaleko od Zárub. Ďakujem za diagnózu :)
Akurát som o tom zadal do systému článok...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma