Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: vyhliadková vežička

Diskusná téma K fotke: vyhliadková vežička

na Lesníckom náučnom chodníku Čierna mláka.Jej návštevu som si nemohla nechať ujsť. Keď som k nej prišla, prvé čo ma napadlo, aký tu má zmysel v tom hustom lese. Zajtra ukážem pohľad z nej. Chodník nieje na mape značený, súradnice sú odhadom.

Alexander

Mňa to výhľadové miesto na Čergov sklamalo, nielen preto, že bola oblačnosť, ale myslím, že aj keby nie, nebolo by to aj tak bohvieaké výhľadové miesto.
Ale to je len môj názor.
No a tie moje súradnice - fakt sú len tiež odhad, tak neviem.

Adina

Držala som sa mapy Bardejovských Kúpelov. Dám tvoje súradnice. Orientáciu som si veľmi neuvedomovala, takže som si typla práve z mapky na panely. Na vežu som sa vybrala okolo 14:30. Bála som sa, že ma zastihne v lese tma. No stihla som :-). Mňa ešte lákalo aj výhľadové miesto na Čergov. To mohlo byť ozaj pekné. No už som v ten deň nemala šance.

Alexander

Nuž, keď som tam bol nedávno v januári, bol taký opar, že hrad takmer ani vidieť nebolo.
Myslím, že je umiestnená viac na sever, skús pozrieť napr. túto mapku :http://kstbardejov.wbl.sk/-Lesnicky-naucny-chodnik-CIERNA-MLAKA.html
Tipujem to zhruba na súradnice :
49.34829 a 21.25918, ale to je tiež len odhad, určite nie presný.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky