Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Rozhľadňa Turá Lúka - Hrajky

Diskusná téma K článku: Rozhľadňa Turá Lúka - Hrajky

Na mojich minuloročných potulkách po kopaniaciach Myjavskej pahorkatiny ma túlavé topánky priviedli do dediny Turá Lúka. Sediac v krčme, padol mi do oka leták propagujúci rozhľadňu, stojacu neďaleko obce, na mieste zvanom Hrajky. Aj keď sa povráva, že tam blúdia duše popravených evanjelikov, dlho som neváhal a vyrazil navštíviť nepoznané miesto.

Sona

Bola som tu minuly tyzden a musim suhlasit s Tonom aj Adinou. Kvalitny vyhlad bol uz aj predtym, nez sme vyliezli hore, a pripajanie sa spat na cestu je v neprehladnej zakrute a v kopci, celkom stres. Bola to dobra atrakcia pre dieta, ale inak, ak uz tu nieco museelo byt, by uplne stacil ten pristresok.

Mifo78

Tato rozhladna je typickym prikladom ako sa naraba s eurofondami. Dostaneme na to peniaze, tak ich treba vyuzite. Aj ked na blbost, ale co uz...

Adina

Náhodou som sa k rozhľadni dostala. Je pekná, no keď chce k nej človek zabočit z cesty z druhej strany, alebo vyjsť od rozhľadne je to dosť nebezpečné. Je tam zákruta a plna čiara na ceste. Dobry dôvod pre policajtov na pokuty. Neide však o pokuty, ale o nebezpečenstvo kolizie. Čo sa týka výhľadov, súhlasim s tebou. Mohli vybrat iné miesto.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum