Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Skryté poklady Malých Karpát – Skalka

Tidoj

Pekné. Ja som bol v týchto miestach jeden jediný krát. A každý rok si hovorím, že by som sa tu mohol viac potúlať. Niekedy, keď bude nálada na niečo nenáročné ale zaujímavé.
Na Skalku sa plánujem pozrieť odkedy tu v galérii pridal Matúš M. fotku toho kríža aj s históriou. A tuším aj on spomínal nejaké čučoriedky - nepovedal by som, že tu vôbec niečo také môže rásť. Bohvie, či to je nejaké miestne ojedinelé stanovište, a prečo práve tu.
Ešte som asi nikdy nepočul slovo osuheľ, tak som sa aj niečo naučil. Aspoň som sa dovtípil, čo to znamená. Ale počul som slovo brdo a neviem, čo presne znamená. Čo presne znamená brdo?

Miroslav Svitek

Ja som sa sem dostal asi pred mesiacom a skonštatoval som, že M.K. ma ešte vždy dokážu prekvapiť. Dúfam, že cestu nájdem aj na jeseň, keď sem chcem doviesť ženu.

Zdenči

Tak tu som ešte nebol...posledné moje túry boli práve v tejto časti MK a obľúbil som si túto časť. Určite budem čoskoro nasledovať stopy starého svišťa :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov