Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: dve najväčšie radosti

Diskusná téma K fotke: dve najväčšie radosti

som si dnes užila. Na oddychovej prechádzke na Donovaloch, držiac drobnú rúčku mojej vnučky (prvá radosť) jej vysvetľujem, že tam ďaleko, tie zasnežené kopce (druhá radosť) sú nádherné a raz ju tam zoberiem. Parádne dnes "svietili" Krížna, ... aaale čo vám mám popisovať, veď ich poznáte.

Adina

My sme tu boli okolo obeda. Nedalo sa odolať a aspom kúsok si zimu v tento krásny deň nevychutnať. S malou sa ešte veľmi chodiť nedá, tak som volila takúto prechádzku. Spolu sme "objavovali" krásu hôr :-).

Jan zigmund

Tak to sme sa skoro stretli, dnes som sa tam motal. V pláne bola trasa Donovaly - Kalište, ale keďže sa dnes od rána črtal nádherný deň, dal som prednosť Koziemu chrbtu. Inak Vrchlúka je moje obľúbené miesto, vždy sa tam rád zastavím. Pohľady na Fatru, Motyčskú hoľu a Zvolen, alebo hrebeň Prašivej sa mi asi nikdy nezunujú a dnes ráno sa somárskou lúkou ťahala hmla, celkom ma potešila. ... Dala si super foto, krásny pohľad. Myslím kto dnes vyrazil do prírody určite neľutoval.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok