Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Túra 15.3.2014 - voličský preukaz

Diskusná téma Túra 15.3.2014 - voličský preukaz

O dva týždne bude možno krásne počko a tak sa možno zíde mať voličský preukaz. Ráno po vystúpení z vlaku alebo večer o pol desiatej môžeme prekvapkať kdesi v krkahájoch spacu volebnú komisiu.

Peter61

pardon : "spiacu volebnú komisiu".

Oprávnený volič,.... môže požiadať obec svojho trvalého pobytu o vydanie voličského preukazu. Voličský preukaz oprávňuje na zápis do zoznamu oprávnených voličov v ktoromkoľvek volebnom okrsku. Oprávnený volič môže požiadať o vydanie voličského preukazu súčasne na obe kolá.... .

Kto byva v mieste svojho trvalkoveho bydliska, moze poziadat aj v piatok 14. marca, ak stiha. Ti, co robia kdesi daleko, maju na to este dva tyzdne, mozu poziadat dakoho doma etc.
minv.sk/?prezident-preukaz

DanielaM

Dobry napad, uz aj realizovany, aby tuzba po cerstvom vzduchu a zazitkoch na horach nebola silnejsia ako ....

Phalike

o VP sa da poziadat aj e-mailom, tusim by sa to dalo stihnut este ;)

Adushka

My uz mame volicske preukazy na obe kola pekne doma.. moze sa vyletovat :)

Sona

Aj my. U nas to slo mailom a hned, ziadne cakanie, na dalsi pracovny den po odoslani mailu boli hotove.

Martintn

ja by som chcel ist tuto sobotu do Suchej Belej, ale neviem ci tam miestami nebude zamrznuty sneh.bol tam niekto v poslednych dnoch? na jednej webstránke sa pise, ze uz len na drevenych rebrikoch sa moze smykat, tak neviem, ci tam ist. vdaka za info.

Lenrob

Martin zavolaj si na 053/4297902, hzs slov raj. Urcite ti povedia.

JaroB

Pred vyše týždňom sme boli v susednom Veľkom Sokole a snehu bolo tak biedne, a iba v hornej časti, že nepredstavoval žiadnu komplikáciu.

Radoslav

Asi všetci viete ako sa volá prvý deň so zlým počasím po dňoch slnečných: sobota. Ale aspoň minulý víkend nebol takto mimo vtip.
Zatiaľ už viac dní SHMÚ nemení nástup zmeny na skoré sobotné dopoludnie. Ale práve možno neleniť skoršie vstať a zažiť možno fascinujúci dramatický nástup studeného frontu, i keď iste nie v extrémnych polohách (fuj dvojzmysel... :-). Na večer už bude dosť času na konanie občana.

Martintn

dakujem za cislo, "lenrob", aj Jarovi za info. Peťo, budem volit v Poprade :) aspon dufam, lebo uz 2.krát mi posielaju z trencina volicsky preukaz :D
Rado, dobre si vystihol. cely tyzden chodim do práce a pocasie total nadherné. a ked pride sobota, total katastrofa.. ze bude nedela odporná, mi az tak nevadí. oslavim Pána v kostole a budem s napatim sledovat vysledky volieb :D

Nsvetozarov

Krásne počko určite nebude. Na severe orkán s nárazmi vetra do 180 km/h, výstraha 3. stupňa, od cca 400 metrov sneženie a tvorba snehových jazykov a závejov, takže asi nič z túry.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov