Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Túra 15.3.2014 - voličský preukaz

Diskusná téma Túra 15.3.2014 - voličský preukaz

O dva týždne bude možno krásne počko a tak sa možno zíde mať voličský preukaz. Ráno po vystúpení z vlaku alebo večer o pol desiatej môžeme prekvapkať kdesi v krkahájoch spacu volebnú komisiu.

Peter61

voličský preukaz si môžete vybaviť osobne v mieste bydliska aj 20.marca, netuším kto má kde prechodný pobyt = vybaviť ASAP. Alebo elektronicky hoci z Marsu do 4.3.
minv.sk/?p24-info11

Peter61

U zásadných, opravujem, u západných susedov majú najvyššie položenú volebnú miestnsť iba v 1055 mnm = Krkonoše, Horní Malá Úpa.
Ale v každom prípade im to stálo za túru !
dennikn.sk/…/shooty-cau-lidi

Peter61

kedysi sme mali preteky o najvyššiu volebnú miestnosť, teraz môžeme súťažiť o najvyššie stretnutie so snehuliačkami policajtkami, vojakmi a pod.
Ja som dal 1005 m.n.m., zajtra ešte máte 2 vyššie možnosťy

Sona

Je lesnik, ano. Dostal cenu Biela vrana za poukazovanie na nehospodatne nakladanie s majetkom.https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1nMi%C4%8Dovsk%C3%BD(poslanec)

Beta

Vyzerá, že Ján Mičovský má bližšie statným lesom ako ochranárom. (?)

Samkoh

Ad hlasy od voličov zo zahraničia, ktoré prišli do miestnych okrskových komisií, nie je možné odlíšiť...
koho volili, nevieme rozlíšiť, ale vieme, koľko ich bolo- v zápisnici sa píše údaj počet voličov, ktorí zaslali obálku z cudziny. bol som v okrskovej komisii, takže toto viem.

Peter61

Beata, to boli také trollie úvahy, že zrušiť armádu etc.

Reálne sa uvažovalo o tom, že by sme nenechali opravovať sovietske stíhačky, ale že by nám nejaký lietali poľské, kým dostaneme Gripeny alebo F 15. Ministerstvp obrany aka SNS usúdilo, že Rusi sú lepší kamaráti a dajú sa s nimi udrbať peniaze do svojho vrecka, takže tu máme MIG 29, ruských technikov, bezpečnostné riziko

Aktualita z Bratislavy :
img.projektn.sk/…/VS1_4835.jp…

Rc

takze uz je zname meno noveho ministra zp

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov