Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Čaje Grower's Cup

Diskusná téma K článku: Čaje Grower's Cup

Väčšina z nás na svoje túry berie čaj v porciovaných vrecúškach, najčastejšie nejakú variáciu čierneho. Legendárny je Pigi čaj alebo Klub čaj. Čajový fajnšmeker však ohrnie nos a rozmýšľa, ako si aj na turistike dopriať labužnícky zážitok. Jednou z možností je sypaný čaj a nejaká forma sitka, napr. bambusové. Ďalšou, praktickejšou alternatívou je výrobok od dánskej značky Grower’s cup, ktorú možno poznáte z nášho minuloročného článku o podobnom riešení pre kávu.

Merhorn

Tulavy pes: varnu konvicu mas na 80% z coho, resp. aspon istu cast co je v styku s vodou?;) su aj termostabilne plasty. Vela vody pretieklo od dob pelisiek ;)
Peto, mne velmi chuti aj assam. Je malinko drsnejsi ako darjeling no mnamka. Alebo polotmavy india sikkin ach. Alebo necaj, jasminove perly, ten je mega :)

Tulavy pes

fajnota, naliať horúcu vodu do plastového sáčku. Mňam

Merhorn

Alebo ako v S tebou mne bavi svet, vymacat v nom prdel doda az tie spravne grady.

Phalike

Zarucene opakovane pouzitie, ziadny zbytocny odpad, vzdy jedinecna chut a pri nedostatku caju poskytuje aj samotna vlozka dostatocne dochutenie horúcej vody bez vedlajsich mocopudnych ucinkov nepodporujúc zavislot na kofeine. Nedoporucuje sa zalievat v membranovej obuvi, nie kvôli zhorsenej chuti, ba priam naopak, ale kvôli moznemu poskodeniu membrany ;)Idealna cajova obuv hiking.sk/…/adidas_terrex_fas…

MatusM

skús to, máva takú zvláštne korenistú dochuť

Phalike

Popijajuc pigi caj zaliaty v adidaske s úsmevom na perach citam tieto prispevky :)

Merhorn

Peto,lebo si ho nepil este :))
Aj ja mam nestale x druhov ciernych,zelenych,necajov v zasobe, no do termosky aj taky cernozemovy puehr spravim s citronom a medikom a kazdy sa oblizuje az za usami :))
To ruhanie si potom vykompenzujem doma :)
Kavu az tak na hory nenosim, miesto nej skor guaranove tablety ci este lepsie bio prasok. Chut kavy, mno, po skole mi asi istu dobu chybat nebude ;)

Peter61
Merhorn : ako (byvalemu ortodoxnemu) cajickarovi sa mi vlasy zjezili -)
Merhorn

Ja robim ten naj caj na svete- sypany cierny s medom a citronom ako ma este naucila moja starka a mama. A kto ho vyskusal potvrdi aka je mnamka :)

Sona

Peto z BB, ak si chces podiskutovat o tych polovicnych topankach (nie su to tenisky), mozeme sa presunut do diskusie k danemu clanku.

Radoslav

Peto z BB: Bylinkové čaje a rady? Sme dopadli, ešte že to nečítajú (či sa nedožili) naši starí rodičia... :-).

Lubo

Peto,

ale chod niekam uz s tvojimi konspiraciami. Ci si opat potrebujes kopnut?

Adidas Terrex topanky nie su o nic horsie ako podobne modely LaSportiva, Salewa, Garmont (menujem tieto znacky, lebo od vsetkych som mal alebo mam polovicky). To je nas nazor. Ked budes mat ty z vlastnych skusenosti iny, pokojne napis clanok, radi ho uverejnime.

P.S. Toto je nie je podnet do dalsej debaty ale upozornenie, aby si nediskutoval off-topic, lebo potom by som musel tvoje prispevky zacat mazat.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma