Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Slovenský BIOmasaker

Sona

Nie je to tak. Piseme, co chceme. To je moja skusenost. Uved teda meno kamarata a konkretne priklady k tomu, co tvrdis.

Rc

Lubo ale no :-) citavam vas aj ine denniky ako ak agentury a viem o com pisem. rovnako mam vo vasom vedeni kamarata :-) ale netreba sa nad tym nejako rozculovat, tak to skratka je, tak funguje trh a dnesna demokracia a treba sa s tym zmierit. ja som ale skor chcel pisat o inom, co nas turistov bude mozno ovela viac trapit. ale mozno k tomu najhorsiemu scenarunakoniec nedojde, vsak uvidime

Lubo

Rc, odporucam sa kriticky zamysliet nad tym, kto vo verejnom priestore hovori, ze nas platia nejaki mocipani. Lebo z vlastnej hlavy to nemas a len opakujes nieco, co si pocul, myslienka sa ti paci ale uz nehladis na to, kto ju siri a ake ma umysly v spektre od hluposti k darebactvu.

Nas totiz platia s velkou prevahou nasi predplatitelia, doplnene to je inzerciou a predajom knih. V tvojom svete je to mozno tazko pochopitelne, no je to tak. Vsetko, co Dennik N hovori navonok je v uplnej zhode s tym, co teraz vidim zvnutra. Ubezpecujem ta, ze ziaden nas mensinovy akcionar nema vplyv na to, co kolegovia pisu. Ako ich poznam, ziaden sef by im nemal sancu nieco diktovat, nieto niekto zvonka.

Samozrejme, mozes byt kriticky k tomu, co pisu a ak mas argumenty, nevahaj ich pouzit. Vektor cez mocipanov v pozadi nie je argumentom az do chvile, ked by si to vedel preukazat. To ale znamena, ze by si nemohol verklikovat niecie bludy ale najst vlastne dokazy.

Cize moja rada je, ostanme pri faktoch a disktujme k veci.

Rc

Peter91, samozrejme, pise ako mu ten kto ho plati. kaze. ale ludia, ktorych tito mocipani neplatia, to vidia inak :-) tak ci onak som zvedavy ako sa bude situacia na stolickach vyvijat a ci sa vratia stare zname tvare drevneho biznisu. po novom to bude mat minister lahsie, ak bude chciet ruvat v tanape nebude musiet bojovat na dvoch frontoch, ci rezortoch

Peter61

@ rc:
Tomáš Bella, šéf online Denníka N, Udalosť týždňa :

"Celé Slovensko pocítilo po demisii vlády obrovskú úľavu, asi ako keď loď po dlhých dňoch bezmocného zmietania sa v hrozných útrapách uprostred búrky konečne stroskotá na ostrove plnom ľudožrútov."
dennikn.sk/…/?ref=list

Rc

co myslite, kto sa stane sefom statnych lesov a sefom tanapu, ak sa ziga vrati na svoju ministersku stolicku?

Peter61

Hromadná pripomienka Lesoochranárskeho zoskupenia VLK k návrhu zákona, ktorým sa
mení a dopĺňa zákon č. 309/2009 Z. z. o podpore obnoviteľných zdrojov energie

ekoforum.sk/…/biomasaker-2

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum