Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Slovenský BIOmasaker

Diskusná téma K článku: Slovenský BIOmasaker

Nikdy som nebol zarytým ekoaktivistom. Na mnohé informácie sa už roky snažím pozerať triezvo a s nadhľadom. Emócie úsudku nikdy nepomôžu. Avšak, keď som si uvedomil, že počas pár rokov akosi prirýchlo zmizli z môjho okolia krásne aleje, brehové porasty či veľké plochy lesov, naštvalo ma to. A ešte viac ma vytočila informácia, kde veľa týchto nádherných stromov končí.

Rc

ok Sona uz som ticho :-) a aby som sa vratil k povodnemu prispevku zda sa ze realny matovic a medialny obraz matovica nie su totozne a katastrofa sa odklada na neskorsie

Pinciotti

Je to moj rekord. Vlani som bol 2 mesiace v Himalajach, takze na Tatry bolo menej casu :)

Viem ze ten koment bol trocha negativny , mozno off topic, ale kto teda bude sef TANAPu ak by mal byt Ziga minister ?

Majko predsa prezil vsetky vlady

Peter61

@pinciotti :
" do Tatier chodim, tento rok 70 dni" super , tohto roku toľko nedám, aj keď zarátam umývanie okien

Rc

jjano aby si sto vedel lepsie predstavit o co tam vlastne islo prikladam dve fotky

Rc

Lubo ale no :-) prispevok bol temer uplne rovnaky akurat tam boli navyse dve mena a nazov firmy. "zmazane pre nesulad s pravidlami...."
a pre jjana ok, tu je link na fotku, na ktorej najdes vsetky potrebne info na ktore si bol zvedavy :-)
mestokrasno.sk/…/399039636.JPG

Lubo

Rc, to nie je pravda, ze by to bol niekedy prispevok, ktory by sme zmazali preto, ze odhalil nejake sprisahanie mocnych. To je uplne smiesne a chces nas tym len obvinovat z cenzury.

P.S. A ked sa ti nechce o tom pisat, tak naco o tom pises?

Rc

jjano napisane to tu uz raz bolo presne tak ako si to predstavujes. prispevok bol do desiatich minut zmazany.
a vobec sa mi o tom nechce pisat lebo to vobec nie je k teme. ja som zacal s uplne inou temou a miestny specialista peter61 to zasa raz presmeroval na tieto nicneriesiace zabomysie vymeny nazorov

Rc

Lubo neviem, mne to nejako uslo asi to bolo nejako nie velmi viditelne. jednalo sa o toto?
mbenova.blog.pravda.sk/…/thre…
mna a asi aj vacsinu hikerov by skor zaujimali temy ktore sa tykaju prirody ci zivotneho prostredia. a vela turistov asi ocakava ako to dopadne s navratom byvaleho drevarskeho zemepana a ci nepride nahodou este niekto horsi

Jjano

Rc, je nejaký dôvod, prečo vo svojej výzve nespomínaš meno, lokalitu a názov fabriky?

Lubo

Rc: Tomas Hrivnak pisal o aktivitach Hrubeho prenho dost negativne a vies co sa stalo? Nic. Clanok normalne vysiel a Tomas ho napisal tak, ako chcel.

Pinciotti

To RC: Kto sa stane sefom TANAPu ak by sa Ziga vratil ? Bez ironie, naozaj ma to zaujima (nemam kapacitu na sledovanie nasej mikropolitiky, neviem uz kto za koho kope), v podstate nic ine ma z tychto vojen v bananovej republike nezaujima iba to do akeho stupna bude TANAP nepriatelsky voci ludom ktori im tam radi chodia aj mimo znaciek (aj legalne, aj horolezci). Na Slovensku nezijem ale do Tatier chodim, tento rok 70 dni. Zvykol som si na to ze Majko ma len velke reci ale nastastie nakoniec nic neurobi. Pre svojich polskych znamych som ho opisal takto : Majko je arogontany, falosny, zly a skorumpovany clovek, klamar ktory nic dobre pre Tatry za 15 rokov neurobil. Ale pre nase zaujmy neurobil ani nic zle. Je najlepsia moznost z moznych, ini kandidati su tiez totalne skorumpovani ale boli by aj novi, mozno by sa potrebovali zviditelnit a zmenit nieco co nebude stat nic a bude dost viditelne. Lahko sa teraz za ochranu prirody schova hocico, je to duch casov. Drzme Majkovi palce nech sa mu podari vysvetlit preco v CV zabudol par veci a preco ani po 15 rokoch neurobil zonaciu . V TANAPe ide len o prachy, nech si ich zozeru, ale nech nam dalej neberu zvysky slobody.

Rc

Sona skus napisat clanok o tom, ako si byvaly predseda a dnesny podpredseda PS nedavno postavil fabriku na zabetonovanej polnohospodarskej pode a luke pod lesom na kysuciach (kde je mimochodom kazdy meter urodnej pody velmi vzacny) a som veli zvedavy, ci ti to majitel dovoli zverejnit. mozes tak kludne uviest aj vrucne kamaratstvo tohoto cloveka s primatorom daneho mesta mimochodom byvalej pravej ruky meciara. Inspirovat sa mozes dnesnym clankom vo vasich novinach. Fakt si myslis, ze si mozes pisat o comkolvek?
e.dennikn.sk/…/?ref=tit

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov