Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Traja jazdci - návraty

Diskusná téma K článku: Traja jazdci - návraty

Inšpirácia pre krátke poldňové okruhy sa niekedy hľadá ťažko, tak sa podelím o peknú vychádzku v okolí Pezinka. To by nemohol byť článok z edície Príručka starých svišťov, aby som si nevybral pre mňa tradičnú, priam historickú trasu, s ktorou ma spája veľa spomienok. Toto boli miesta, kde som na seba naviazal prvé lano, kam sme ako stredoškoláci často chodili a kam sa vraciam celý život. Sú to Traja jazdci v masíve malokarpatskej Veľkej homole.

PaliT

Toto je vlastne 25. článok, ale až na prepletanie spomienok je všetko opis prítomnosti. To sa teda neráta za memoáre, či?

Peter61

PaliT, škoda Ťa ešte na písanie memoárov.

Napíš spomienky na budúce úspechy.

Merhorn

Bolo fajne,cisty, chladnejsi vzduch, aj na 3 jazdcov som si vyliezol a sup ho dole. Najkrajsie su useky aj tak na zvazniciach mimo chodnikov, dnes som takto male jazierko nasiel,ukryte v malokarpatskej dzungli :)

PaliT

Pozitívne ohlasy vždy potešia :)
Dnes tam muselo byť prekrásne, je to magické miesto, vždy je to tak, ak niekde takto trčia kosti zeme.
Že by som nakoniec vydal aj knižku?

Merhorn

Tak som sa vratil prave. Od troch jazdcov dole to bola cista euforia na biku... ;)

Dzakomoo

Pali ty si uz skoro ako nejaky vysluzily politik, ked si zacal pisat memoare :) :)
ale normalne som musel vyjst na balkon a zapozeral som sa tym smerom. pekne si to napisal!

Merhorn

Aj teraz sa prave chystam a o par minut jednou zo zvaznic si vybehnem az na homolu,pomotam sa tam a zjazdik dole ;) vcera som tam bikoval tiez :)

Merhorn

Ten holorub je tam uz davno a dalsie pribudaju. Chodievam tadial pravidelne na biku ako sucast okruhu tak hore ako aj dole. Na peso by som sa v lete tadial uz nedonutil ist, uz len na biku co je aspon ako tak zaujimave a zabavne :)

Vladimir Popluhar

Tiež som si to minulý týžden dal - ale z Modry - príjemná túrička hlavne v teple - až na ten holorub na červenej. Tam - na tej vyjazdenej ceste - treba momentálne dávať velký pozor na odbočku - hlavne pre neznalých :-)

Haendel

Moc hezky napsané. Všichni máme své místa z mládí, kam se nejraději vracíme. I když v dospělosti najdeme třeba místa hezčí, ty první jsou pořád nejbarevnější a nejdražší. A my šťastnější, co jsme vyrůstali nedaleko hor, my máme i své hory..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov