Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: zo Smrekovice

Daulagiri

Nádherné, prekrásne wow. Ak si dobre pamätám tak v deň keď si odfotil túto fotku som sa aj ja pozeral na Vysoké Tatry, ale z vrcholu Vtáčnika v rovnomennom pohorí.

Bikemartin

No tak som asi bol slepy... Tu je inac plno fotiek fotenych z pohoria na pohorie a to, z ktoreho sa foti nieje vidno. Ale to by potom nemali vyznam GPS suradnice.

Mato_d

Branisko je v ponuke - hned prva moznost pod celkom Slovenske rudohorie. Ale je na zvazenie, co dat do tej kolonky, lebo z Braniska tam nie je vidiet nic, su tam LV a VT.

Bikemartin

misou: viem, ze to je Branisko, mam to tam aj v zatvorke, ale chyba taka moznost v ponuke hikingu... Lubo, TT asi by sa patrilo urobit update, nie ?

Misou

Objavené ďalšie pekné biele miesto na mape, pekne odfotené, lokalitu by som opravil na Branisko, nie Levočské vrchy.

Funttomas

Ahoj Martin,
no vidíš, že sa dá k vydarenej fotke aj dobrý popis stvoriť (1).

Bikemartin

Na vrchole je asi po veternej kalamite dost velke rubanisko smerom na juh = super vyhlad na Sl. raj, Kralovu holu. V. Tatry vidno z takeho rubaniska asi 30 m zapadne od vrcholu po zltej znacke, z kamenneho pola treba odbocit na sever. Na samotnom vrchole je taky altanok a tusim aj kriz.

Wallendorfer

Pocuj Mato, ako to vyzera hore na Smrekovici teraz, lebo pred par rokmi tam ziadne poriadne vyhlady neboli,vsade husty porast, preriedili to uz volajako?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky