Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Rakytov - mágia fatranskej jari

Diskusná téma K článku: Rakytov - mágia fatranskej jari

Rakytov: dokonalá pyramída a jeden z najlepších vyhliadkových vrcholov Veľkej Fatry. Prvýkrát som ho navštívil na jeseň 2009 v rámci hrebeňovky liptovskej časti horstva spolu s kamarátmi z Hikingu. Hoci sme sa na ňom zdržali len krátko, už vtedy ma nesmierne očaril. Preto som si sľúbil, že sa na jeho vrchol niekedy vrátim, aby som si dokonale vychutnal hlavne večerné a ranné momenty.

TomXX

Včera som vyšiel na Rakytov, fučalo ako na Sibíri, viditeľnosť nič-moc, ale aj napriek tomu parádny výhľad na všetky strany. Západ/východ by tam musel byť fakt super!

Daulagiri

Tak nech ti to vyjde Pali, napr. aj najbližšiu zimu ;-)

PaliT

Konečne som si našiel čas na pokojné prečítanie tohto skvelého článku, tlieskam!
Fotečky úchvatné tiež a pripomenulo mi to, že na "to magické miesto" sa chcem ísť pozrieť za inverzie na snežniciach :)

Endemit

Dnes som bol na Rakytove, výhľady skvelé aj sme sa s kamarátom zhodli že by sa tam dalo celkom dobre prenocovať. Bol s nami aj kamoš Španiel Mário ktorý nemá rád more a teplo zato z našich hor je uchvátený.

Daulagiri

Phali čosi sa mi dostalo do uší o tvojej slabšej mobilite v súčasnosti, ale však nehorí, máme čas. A konkrétne som narážal na tieto napr.: hiking.sk/…/zruby_pod_tlstou_… Však uvidíme.
Haendel pre teba ako milovníka listnatých lesov je toto tiež vhodný kraj. Aj keď je tu aj viacero smrekov, hlavnú úlohu tu hrajú listnáče. A veru jar som na tejto túre vtedy vnímal všetkými zmyslami.

Haendel

Co dodat. Síla jara je v článku cítit na každém kroku, na každé fotce. Jak se mi po přečtění zasteklo po jaru už teď v červenci.Ale uklidním se a nebudu marnotratně popohánět čas, vždyť nás ještě čeká zlatý hřeb roku - podzim.

Phalike

Mato: Aktualne nie som schopny behania po horach, ale akonahle sa dam do trochu do kopy tak vyrazim aj na Limbu a do okolitych koncin, a napr. take Dvorisko by som videl ako idealnu sneznicovu destinaciu na zimu. PS: V senniku som nespal ale nedbam ;)

Daulagiri

Vďaka opäť za pozitívne prijatie článočku.
Phali kraj na sever od Rakytova ozaj stojí za to, mám tam ešte mnoho plánov, spal si už v senníku ? ;o)
Braňo tú Tanečnicu snáď raz navštívim a Dvorisko zatiaľ nechám tajomným :-)
Dzakomoo, áno je to "To" miesto ;-) Vo VF som ja na medveďa ešte tuším nemal šťastie.

Dzakomoo

skvelé počítaníčko! určite si si to tam užil, a aj to "tajomné miesto" - veď ale mnohí tušia o čom je reč :) Teplou dolinou na Rakytov sme šli na jeseň - taktiež parádička. Rakytov ma svojimi výhľadmi očaril a množstvom medvedích hovienok v jeho okolí aj prekvapil :)

Pipin

Pekne Martin. Hreben Tanecnice mozem z vlastnej skusenosti odporucit. Uz sa tesim na clanok o Dvorisku :)

Phalike

Prijemne citanie na rano a pekne fotky. Hreben na sever od Rakytova este vobec nepoznam, tak o to cennejsie zabery a postrehy pre mna.

Zabka

Veľmi pekne napísaný článok:)Túto oblasť mám prejdenú a stále je tu čo objavovať. Musím potvrdiť, že rezervácia Skalná ALpa je nádherná:)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov