Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: X-trekking West Tatras Special 2014

Diskusná téma K článku: X-trekking West Tatras Special 2014

Západné Tatry-Roháče sú pre mnohých doteraz neznáme, ale aj obávané. Väčšina tých, ktorí vyhľadávajú turistické ciele vo vyšších nadmorských výškach, skončia vo Vysokých Tatrách. No západná časť Tatier je pre mňa vďaka jedinečnej panoráme, hustote dvojtisícových vrcholov, ktoré vzbudzujú okamžitý rešpekt pri ich zhliadnutí, ale aj krásnou scenériou Roháčskych a iných plies a pliesok jedinečná.

Merhorn

kokos to su problemi. pobite sa. hike,bike,mike... trha to niekomu zily?
klidek hikery ci co ste. sustredme sa na clanok a co je v nom, diskusia plna blbosti a az na par prispevkov same nezmysli co nikoho realne nezaujimaju

Peter61
Lubo : kuzlo anonymnej infernetovej komunistikacie. Za tie roky vasej roboty je Ti jasne na 129,6 %, ze take daco , ako je tento 4P vytvor, by nebol autor schopny podpisat alebo povedat facetoface. -P
Peter61

:-)

  1. menej je niekedy viac.
    A ak by bola kratsia minutaz, tak mozno aj menej roboty by bolo.
    napriklad excelletnych "118 dni..." ma necelu hodinu, zostrihanu zo 17 hodin suroviny.
  2. nie, poznam ....
Tak-marik

S úsmevom čítam tieto komentáre:-)

1.Čo má Nízkotatranská stíhačka spojené s letectvom?:-)
2.Hiking.sk treba preložiť hneď do slovenčiny,lebo je to slovenský portál:-)
3.Trekking som to nazval,lebo to bolo moje rozhodnutie a čitatelia sa samozrejme zaoberajú vždy nepodstatnými somarinami.
4.Video je pre mňa fajn,dá sa vyšperkovať,ale je s tým kopec roboty,možno bude budúce"profesionálnejšie".
5.Peter61-v článkoch je spomínaná jedna nejaká Maťa(Marta),takže ani ty nepoznáš davy žien,ktoré by dávali týždenne VHT:-)
...turistikujem dosť a nepoznám slečny,ženy,ktoré by bežne "dávali" také prevýšenia a vzdialenosti.Mám pred nimi rešpekt a každú takú si vážim.
6.Monghi-gratulujem k výkonu,aký je to pocit?:-)
7.Misko79-dakujem za pochvalu,si jeden z mála,ktorý nieco pochválil:-)
8.PetozBB-po mojej skusenosti v USA, slovo hike mixuju so slovom trek rozne,ale hike skor použiju na taký výlet a trek na turistiku a putovanie po horách.Ked sa mi podarí ist na Mt.Mc Kinley,tak sem potom dodám americký výklad.:-)

A Soni ďakujem za podporu,máš to u mňa.:-)

Lubo

Opat raz plny prispevok predsudkov a utokov. Ale na to sme si od teba uz zvykli. Mimochodom, ludia z tvojho okolia to s tebou ako vydrzia?

Peto z BB

Off topic: Sona, a to na zaklade coho tvrdis, ze mam taku predstavu? A dokonca s tym tvrdsim slovom ze utkvelu? A ako to suvisi s touto temou? Kludne si fabulujte aj nadalej, nejdem uz ale tuto diskusiu sledovat, k teme anglikanizmov som tu uz napisal co som mal na srdci, a dakujem za podnet ktory potom pri cestach du UK a USA, ci s kolegami z prace z UK, prekecnem potom osobne - az by ze zistim ze som nieco napisal nespravne tak to sa potom opravim v osobitnom vlakne. (Este ad Adidas - vyfabulovanu lzivu akoze moju averziu k znacke lahko dokazem tym kolko inych vyrobkov ako topanok som si od tej znacky kupil. Pokial ide o nazor ze pol topanky do Vys. Tatier pre beznych "hikerov" nie su vhodne, tak ten nema nic spolocne s tou znackou, ale s faktom ze taketo odporucanie bolo neviem preco uvedene v clanku navyse nespravne oznacenom v zmysle Zakona o reklame ak ste od Adidasu dostali ci uz peniaze ci topanky. Plus to bolo v kontexte diskusie o tom kolko vela ludi ide zo Skalnateho cez Svistovku na Brncalku v poltonapkach, a stale si myslim ze robit PR pre poltopanky namiesto celych pohoriek nie je najstastnejsie. Inac som sa kvoli tomu, ze mi Terrexy sedia na chodidlo ako jedny z mala, pytal vo viacerych predajniach predavacov (casto sportovcov kt. mena su aj vo vysledkovych listinach roznych pretekov), a ich reakcie sa zhodli v tom zmysle ze mi ich neodporucaju, ale aj napriek tomu stale pripustam ze si Terrexy kupim, ale rozhodne nie do V. Tatier.

Misko79

Pekna turistika, vyborny vykona a samozrejme super video. Palec hore

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma