Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Chorvátsko – Velebit – Mala Paklenica

Diskusná téma K článku: Chorvátsko – Velebit – Mala Paklenica

Dovolenka v Chorvátsku, konkrétne v mestečku Starigrad-Paklenica je kombináciou oddychu pri mori a turistiky v horách. Obľúbila som si toto miesto. Plávate v mori pri kľudnej pláži a pozeráte sa na nádhernú skalnú hradbu kaňona Paklenica. Bývate rovno pod kaňonom a cítite sa ako na dedine. Sedíte na terase s výhľadom na záhradu olivovníkov a sledujete nízky prelet čajok, kohút kikiríka...

Zabka

Zdenči super:) peknú lokalitu ste si vybrali:)

Zdenči

V piatok sme sa vratili z Pagu. Krasny ostrov. Pozreli sme si aj olivovniky, opacili pazsky syr, vyliezli aj nejake kopceky...

Magic2000

pekny prispevok. uvazujem, ze by som tam buduci rok siel.
Doteraz sme s manzelkou chodili na Krk, kde su tiez krasne turisticke trasy s vychodzim bodom v Baske, znacene ceskym sposobm (farebne znacky s casovym udajom), mapu je dostat zadarmo v turistickych kancelariach...tiez vrelo odporucam.

Marek85

je to tam nádherné, prešli sme aj Veľkú, aj Malú Paklenicu, v malej sme sa tiež otočili kúsok za tými oceľ. lanami. Potom nám skrížila cestu Vretenica rožkatá (poskok)

Zdenči

Ale tote snežnice nam tam hadam nebude treba :-)

Zdenči

Endemit...že by sme sa s terajším Limba chatárom a ďalšími chalanmi pridali? :-)

PaliT

V roku 91 som tu strávil celý február s partiou kamarátov. Bývali sme v malom kempe kúsok od vstupu do doliny, fajné spomienky na to mám.

Endemit

Zdenči ja som sa vrátil zo Senju v sobotu a už som si tam naplánoval v zime hrebeňovku

Zdenči

Práve vo štvrtok sme sa vrátili zo Seline. Tiež som od mora obdivoval obe Paklenice a slintal po nich. Hoci som mal v pláne aspoň jeden z kaňonov navštíviť, 2-ročný krpec dal zabrať aj mimo kopcov, preto si návštevu týchto hôr nechám na ďalšie roky.
Hoci dovolenku pri mori veľmi nemusím, tieto miesta som si obľúbil. Potvrdzujem tvoje slová, že Slováci sa majú veru čo učiť. A vraj sme pohostinný národ. Prd.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma