Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Vysťahovaná obec Dvorce

-Janka-

Mŕtvim na pamiatku, živím pre spomienku....
Také tvrdky nerobí ani môj syn na základke.. :-) To je ozaj za informačná tabuľa!

Brigita

tak veru Tibko, s tou gramatikou si asi ťažkú hlavu nerobili:-)

Tidoj

Jáj, ale vlastne som chcel, že dedina asi nebola podanná Levoči, ale poddaná Levoči. Náučné tabule a verejne umiestnené texty by si mali autori skontrolovať radšej niekoľkokrát.

Tidoj

V Levočských vrchoch som nikdy nebol, ale videl som veľa fotografií a čítal zopár príspevkov, ktoré hovoria o tom, že v Levočských vrchoch sa "ťaží" (alebo "ťažilo"?) hlava-nehlava a ostávajú iba holé kopce. Tak mi pri správach vždy napadne - tie sústavné záplavy v okolí Kežmarku a Ľubovne nemôžu mať priamy súvis s týmto odlesňovaním? Alebo to je naozaj len o extrémnom objeme vody v zrážkach?

(Neviem, prečo mi to napadlo napísať sem. Asi preto, lebo som fotografii celkom nerozumel, tipol som si vysťahovanie pre zriadenie vojenského výcvikového priestoru (?), odtiaľ som skočil k vyťaženiu (zdevastovaniu) a speňaženiu (všetkých) lesov vo vojenských výcvikových priestoroch a spomenul som si na tie smutné fotografie z Levočských vrchov...)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok