Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zlatá Baňa – Šimonka – Zámutov

Diskusná téma K článku: Zlatá Baňa – Šimonka – Zámutov

Dlhší čas sa pohrávam s myšlienkou poprechádzať sa v severnej časti Slanských vrchov, ktorú veľmi nepoznám, lebo je trochu vzdialená od môjho bydliska. Niekedy dávno, možno tomu bude pomaly aj 20 rokov, som sa zúčastnil jarného turistického prechodu z Hermanoviec cez Údolie obrov, pod Ivanovým vrchom na Šimonku a potom po červenej do sedla Červenej mláky a okolo Zlatobanského potoka do Zlatej Bane.

Knor

Peter,
No co, nenastval som sa :-D. Vaznejsie - v takych prtavych kopcoch okolo 2000 metrov som saskoval a podvrtol som si clenok. Tak sa teraz vyvalujem doma a chodim o palicke.

Peter61

Martin,
kukal som vcera s oboch stranoch, ale ani toten Nečas na Oblik neprišol, ani tebe ňebulo vidno . Co ši umar, či co ???

TomXX

Dík za inšpiráciu, keď budeme u svokrovcov vo VT, tak určite niekam "vyleziem", resp. vyšľapem :) Zatiaľ som sa na východe len socializoval :D

Knor

Az sa nastvem, tak dnes vyleziem z postele do toho necasu, sadnem na vlak a potom kludne vyleziem aj na ten Oblik, hoci sa nan vraj nelezie. :-).

Knor

Spal som na hrebeni asi kilometer od toho vysielaca na Dubniku, no hvizdanie vetra cez jeho zrd ma budilo po celu noc.
Zamutovske skaly su fajn, no ovela viac ma laka vyliezt na Oblik.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma