Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Popod Belianske Tatry

Diskusná téma K článku: Popod Belianske Tatry

Belianske Tatry sú moja obľúbená lokalita, a preto som dlho neváhala, kam vytiahnuť mamu a sestry na párdňovej dovolenke v tatranskej oblasti. Keďže hrebeňom sa, žiaľ, ísť nedá, prešli sme si popod celé pohorie aspoň po vrstevnici, z Tatranskej Javoriny do Tatranskej Kotliny.

Tarazed

Kto povedzel? :P Ostnaty drôt tam este nedali, teda nevidel som, aj tak by sa dalo :) Nie ze by sa nedalo, ale nechcu aby sme tam chodili, nema sa :P

Knor

Ano, tiez ma to zarazilo, no neskor v clanku je to opravene tak, ze tura hrebenom "nie je legalna". Raz si ju aj tak prejdem, pretoze ked som siel nedavno cez Siroke sedlo, cervenu znacku krizoval poriadne vychodeny chodnik.
Inak, mali ste nadherne pocasie.

Adina

Belianky učarovali aj mne. Pripomenula si mi krásne spomienky na ne. Tento rok som si ich s rodinou aj kamarátmi užila. A plánov pribúda :-).

Rast

ostnateho dratu este od Hohenloheho je tam az az :-D

Dzakomoo

pekné počítanie, hneď sa mi živé spomienky vybavujú.

Daulagiri

Po tohoročných zážitkoch sú Belianky zrejme pre mňa najkrajším pohorím.
Príjemná vychutnávacia túra, také mám rád.

Vladeno

Úžasné Belianky. Priateľku som vytiahol v septembri na pár dní do Ždiaru, po pár spoznávacích túrach, sme šliapali toto isté, akurát od Veľkého Bieleho plesa na Brnčalku /nemohol som vynechať/ a dolinou dole. Po dovolenke sme sa rozišli... :-DDDDD Belianky, Meďodoly, Kopské sedlá, Rakúska poľana, i Brnča a jej okolie mi učarovali navždy. Skvelé čítanie, skvelé fotografie, vo mne evokujú skvelé spomienky.

Tarazed

Vladeno, ou, dufam, ze nie koli Beliankam :-( aj ja by som ta chcel zobrat frajerku, tak dufam, ze to nejak nepoznaci nas vztah :D

Ran

pekná túrička, baby museli byť spokojné s tvojim výberom. za pár rokov to určite absolvujem s mojimi juniormi. a teda už sa ani nečudujem tvojmu dotazu o parametroch a pôvode ovečky z Poludnice. tebe stačí privrieť oči a vidíš ovečky:)
daulagiri, dúfam dáš dokopy nejaký článok (aspoň pre vybranú klientelu). rád by som vedel, kade si blúdil a čo si pofotil.
vladeno, tarazed, takéto krásne miesta sú zradné, začnete sa kochať a hneď príde výčitka: "pozeráš na tú ždiarsku vidlu, ako si na mňa ešte nepozrel". určite nezaškodí lichôtka typu: "si krajšia ako belianky.":)

Tarazed

ran dik za radu :D mozno si mi zachranil vztah :D :D

Sona

Som rada, ze sa clanok paci. Rado, otvoril si mi nove obzory. Najblizsie bude doma: ty tak hladkas tie pasy na skialpy, ako mna nie!

Tono
Ano, Belianky su uzasne!!!

) :) :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum