Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Vrbovce – Žalostiná – Stráň – Vrbovce

Diskusná téma K článku: Vrbovce – Žalostiná – Stráň – Vrbovce

Tento rok som sa zhodou okolností nedostal na dovolenku dolu na juh do teplých krajín. Keďže si dovolenku človek musí vyčerpať, tak som si naplánoval ciele na Slovensku, ktoré som nemal veľmi možnosť v živote navštíviť. Veľa som počul o vŕškoch na moravsko-slovenskom pomedzí, ale nikdy sa mi nepodarilo spraviť v oblasti túru.

DZ z BA

Boli sme, robili sme takmer identicku turu, ale podla nas to nebolo to "prave orechove". Krajina sice nie "skareda" ale ani nie moc vynimocna. Nam sa nepacilo.

Vlado z NZ

boli sme v sobotu, na vrchole bolo riadna hmla a veterno, je to dobrý výlet pre deti, žiadne prudké stúpanie...na biku ale nie v zime by to bolo tiež super. tento kopaničiarsky kraj je veľmi príjemný...

Elena Šeligová

Pekná jednodňovka, príjemné čítanie, fotečky jedna krajšia od druhej. Doporučujem nie "až takú superatraktívnu lokalitu" navštíviť v každom ročnom období.

PaliT

Prekvapivo atraktívne prostredie, veľmi pekné!
A konečne som sa dozvedel, prečo my starí páni máme to brucho - stabilizácia! :D

Vladimir Popluhar

Ahojte - velmi pekne dakujem za prečitanie članku
Tarazed: nepoužívam polarizačný filter, len jemný šedý prechodový filter. Polarizak používam len asi na 5% snímkov.
alexander - trasa sa určite da spraviť na biku, ale skôr by somju tahal viac na Skalicu, od osady Mandelovci smerom hore priamo na Zalostinu asi na biku nevyjdeš.
Dzakomoo - dakujem za pochvalu, jednodnovky som samozrejme absolvoval aj na dlhšie vzdialenosti - ale ako šofer, poviem Ti, na dialnici pri Trnave mi už sem-tam dobre klipkaju oči, ked moja spoločnosť vedla mna spí. Inak skôr som to myslel tak, že je to daleko z hladiska nakladov na túru, clovek si to nemôže dovoliť každý týžden. Tak si vyberám jednodnovky aj podla toho. A nebral som to až sa taku superatraktivnu lokalitu, preto som to tak napisal, že ak mam cely den volno, tahám sa do vyšších hôr :-)

Dzakomoo

fajn pocitanie a pekne fotecky, niektore doslovne excelentne :)
inac co je to ist daleko na jednodnovku? my sme nemali problem napr. z TT na Kralovu holu a spat, sice pre sofera je to zabijak, ale da sa :)

Alexander

Veru dobre výpovedné fotky k článku. Dalo by sa celé aj na biku?

Tarazed

Tomu sa povie cezpolna turistika :D Inac pekne fotky niektore :) Pouzivas polarizacny filter?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma