Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma oblečenie na VHT vo velkosti 3XL

Peter61

fero:
tož, čaro infernetu : chalan sa pýta na handry a pošleš ho ku Makarovi

.ph

DIRECTALPINE ma momentalne vo velkosti 3XL iba 2 modely (directalpine.cz/obleceni-pans…), no strihy pre panske modely maju vzdy do velkosti 3XL.

HIGHPOINT ma tiez panske veci v 3XL ale nenasiel som filter na velkosti takze si musis preklikat modely, ktore sa ti pacia.

Ak potrebujes sportove veci v 3XL, tak si najdi internetove obchody a pouzi filtre na vyhladavanie podla velkosti.

Napriklad: ADAMSPORT (adamsport.eu/…/c,d,30,0,f:v3-…), alebo SPORT RYSY (sportrysy.sk/…/c,d,24,0,f:p2-…), alebo HANIBAL (hanibal.cz/…/?dynamic_filterp…).

Possum

Dnes mi kamaratka povedala, ze jej frajej je tiez velky chlap a tiez na neho v Europe nie je nic dostat. Ale objednava si veci z ameriky - ze ich XL je u nas XXXL a je spokojny.

Kiwwi

Pekne sa to tu rozbehlo, všetky tipy checknem a díky za ne.
@possum dosť by ma zaujímalo ako tie veci reálne objednáva, pretože vo väčšine US shopoch som sa stretol s tým že majú na objednávky mimo USA a Canady shipping restriction.
Čo sa týka obuvi, tam problém nie je, nosím veľkosť 47 a tá je v pohode zohnateľná.

Jjano

Kiwwi, nepreferujem Amazon, lebo doprava a únik zisku ale pri oblečení mám výnimku, pretože čo máme robiť my 3-4XL, keď naši predajcia na nás kašlú?

A teda prispejem - aj americký Amazon dosť veľa vecí posiela do Európy a navyše zvyčajne čo je na americkom Amazone, nájdem aj na nemeckom.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum