Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Fjällraven Classic 2014 I.

Diskusná téma K článku: Fjällraven Classic 2014 I.

Každý rok v auguste sa vo švédskom Laponsku koná tradičné trekkingové podujatie Fjällraven Classic. Ide o diaľkový pochod pre širokú verejnosť, tento rok sa ho zúčastnilo 2300 turistov z 30 rôznych krajín a medzi nimi aj my s Ľubom. Trasa meria 110 km, celkové prevýšenie je cca 1500 m. Účastníci by to mali stihnúť do 7 dní. My máme vzhľadom na letenky 5 dní, čo sa nám pri pohľade na parametre túry zdá akurát.

Lubo

Martin, tiez som sa toho bajprv bal. Masovka to vsak bola iba prvu polovicu prveho dna. Potom to bolo super. Mali sme aj dostatok "sukromia" aj boli kde-tu mili ludia, s ktorymi sa dalo pokecat. Vsetci s perfektnou anglictinou a usmevom na tvari. Celkovo na mne zanechala akcia super dojem a ked vyda, rad pojdem znova. A to som clovek, co davy fakt nemusi.

Sona

Lebo sme chceli byt na tom podujati a vidiet celu tu organizaciu a tak.

Knor

Pekne. Pripomenulo mi to vylet s kamaratom na Cakkarassu, trochu severnejsie, v Norsku. Vyrazili sme z auta volakedy o 4:00 a spat sme sa vratili o polnoci (bolo trochu sero, ale vidno). Sli sme podla map najprv po plazivych brezach a neskor kilometre kamennymi polami, o chodniku sa nam mohlo iba snivat. Mali sme vsak iba lahucke batozky.
Inak, otlaky mavam obycajne vtedy, ked idem rychlejsie ako by som mal :-).
P.S. Preco ste sli s masovkou a nie povedzme o tyzden prv?

Miroslav Svitek

Soňa tíško Vám zývidím.Vieš ako milujem Škandináviu a tak keď sa stretneme,budem sa pýtaž a pýtať. Teším sa na pokračovanie.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma