Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Dobrovoľníci opäť v akcii v Níz. Tatrách

Ja?No!

práve včera mi napadlo, či vetrík čo podúval 23-24 októbra náhodou nenarobil nové preliezačky.... išiel niekto hrebeňom po tomto termíne? Teda východnou časťou KH-Čertovica

Redit

Naozaj velmi ďakujem nielen za kopu odvedenej práce, ale aj za skorú prezentáciu jej výsledku, lebo už teraz plánujeme ciele pre budúci jún a teraz vieme, že sa hebeňovke NT nemusíme vyhnúť. Prídeme tam zo štyroch evrópskych krajín a sme všetci už trocha vyššieho veku, preto si musíme všetko lepšie a dlhšie rozvážiť.
S.Ř.

LubosBB

Isiel som tadial minuly rok v lete, citil som sa ako Indiana Jones v pralese a nadaval som poriadne. Chcem sa vam preto srdecne podakovat, ze ste to dali doporiadku.

A.Mezei

Dakujeme aj za Spravu NAPANT, kedze casto sa nas obracaju navstevnici kvoli stavu chodnikov, netusiac, ze to nie je v nasej kompetencii.
Zaroven lutujeme, ze sme tento rok nemohli prispiet svojou fyzickou ucastou.

+Iko+

24.9.som išiel Šumiac-Kráľova hoľa-Kráľova skala-Šumiac. Za Vašu perfektnú prácu okolo Kráľovej skaly si zaslúžite veliké poďakovanie... ešte raz ďakujem.. :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov