Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Paráč (Ako sme sa na Orave zrichtovali)

Diskusná téma K článku: Paráč (Ako sme sa na Orave zrichtovali)

Blíži sa koniec roka a človek hodnotí, čo za ten ostatný rok skúsil, videl a prežil. A kde sa hodnotí lepšie, než v prírode, ktorú tak miluje a s priateľmi, bez ktorých si nevie život ani predstaviť? Ani tentoraz nebol výber miesta tohto hodnotenia nijako zložitý. A keďže sa na Oravu človek z nášho regiónu nevyberie každý deň, na Babej hore i na Minčole som bol v lete aj v zime, okamžite som sa po vzhliadnutí nášho turistického kalendára rozhodol. Paráč.

Iveta

Zajačik super! Viem si to všetko živo predstaviť. Až mi slzy tečú keď si predstavím o čo všetko prichádzam keď už nie som vo Vašom okolí. Veľmi mi chýba tá veselosť pri našich výletoch.Prídite aj do okolia Levoče! Aj halušky Vám spravím! Iveta

Igor

foto kriz v snehu sa mi veru velmi paci...

Clarion

Alkohol a turistika?
V niektorých "oddieloch" je to jediná vec, čo tuží vzťahy medzi ľudmi a zakrýva to, čo nechcú vidieť. Po vytriezvení však prichádza krutý pohľad na realitu "oddielu".
S pozdravom, dnes už bývalý člen KST Rokoš...

Bjorson

jj, organizovana turistika sa bez alkoholu skratka nezaobide...kto nepije, neprezije...tot zial smutne porekadlo, s ktorym som sa uz par krat stretol...hlavne pri vseliakych zrazoch, hviezdicovych vystupoch, pochodoch atd.

Peťko

to solariz79:
Snežnicové túry určite budú. Niečo chystáme už medzi sviatkami. A možno z toho bude aj nejaký ten článoček. To DVD, čo pre mňa máš, mi môžeš kľudne doniesť na silvestra na Rokoš.

to Gubo:
Máme medzi sebou v kolektíve aj abstinentov. Tých je ale podstatne menej. Takáto rozpustilá zábava však nie je na každej našej túre. Toto bola posledná organizovaná túra v roku a tie sa berú úplne inak. My nenútime piť nikoho. Ale kto si nedá za jeden, toho kopneme do ri.. .

to Karol:
Tými krátkymi vetami som chcel čítanie trochu zakčniť. Dlhé súvetia sú dobré pre súdruhov v parlamente.

to misou:
Pravda jest. Na zdravie.

Misou

Podstatné je ako na alkohol reagujú ľudia, alkohol je len tekutina.

Gubo

No, mne sa clanok nepacil, privela alkoholu sa tam spomina, co mne je teda absolutne proti srsti...ale vidim ze fanusikov mas mnoho:-D

Solariz79

Super clanok. Aj ja sa tesim na dalsiu turu a uz aspon na snezniciach. Tiez ucastnik Ivo. Ozaj mam pre teba DVD aj s fotkami z Paraca.

Verones

Ahoj Zajačik, ten článok sa ti vydaril:) Som na teba hrdá:) Keďže aj ja som jedna zo zúčastnených, je krása spomenúť si na túto akciu:))) Už teraz sa teším na ďalšiu akciu s tebou, a dúfam, že kraula si opäť zaplávaš ale aj so snežniciami:) A díky za podsadenie, ale verím ti, že pri najkrajšej turistke si pospať je zážitok, tak som si aj ja musela nájsť opusteného turistu:) Aj mne bolo fajn.... cmuk

Karol

Pútavý článok! Len mi trochu vadili časté príliš krátke vety, ktoré trhali dej (i keď sú oveľa lepšie ako dlhé...)

Alino

Zajačik ten članok sa ti ozaj podaril. :-)

Peťko

Ďakujem za pozitívne reakcie.
Samozrejme, že pridám niekedy ďalší článok. Musí ma však trafiť múza a to priamo do hlavy. A hlavne však zas musím niečo pekné prešľapať. Prežitého by toho bolo dosť, len si to tie, alkoholom zabité bunky, už tak dobre, pre článok, nepamätajú.

to misou:
Samozrejme som toho istého názoru. V našom prípade však po nejakej lyžiarskej stope nebolo ani chýru, ani slychu.
(absolútne neprešľapané)

A na záver. Táto akcia sa uskutočnila 10.11.2007 a u nás žiadny sneh ešte nebol. Preto bola doma tá dilema so snežnicami.

Ešte raz vďaka za ohlasi.

Misou

Článok sa mi páči.
Len jedna všeobecná poznámka(netýka sa článku): pri takom množstve snehu treba chodiť na bežkách, keď pešo tak nestúpať po vyjazdenej stope od lyží!!!!!!!!!!!

Marian P77

Moja obľúbená časť Oravy...a výborný článok. Potešil si ma:-)))

MajkaLet.

Peťko, tak tento článok nemá chybu!!!
nakoľko som sa tejto túry zúčastnila,musím povedať, že tento krásny deň je slovami zachytený úplne presne... :))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum