Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Rozhľadne Stratenec, Miloňová a Čarták

Diskusná téma K článku: Rozhľadne Stratenec, Miloňová a Čarták

Časť októbrovej dovolenky som sa rozhodol stráviť asi posledným putovaním roku 2014 za rozhľadňami. Pridali sa ku mne Ivan, Paľo a Anka, a tak sme spolu v pondelok 13. 10. vystúpili z rýchlika v Považskej Bystrici. Že 13-stka v dátume asi nebola šťastná, sme sa presvedčili, keď sme márne čakali na zastávke odporúčanej dvomi trafikantkami, na autobus do Hornej Marikovej - Vlkova. Napokon sme sa vybrali na autobusovú stanicu a išli o hodinu neskorším a ešte sme si pridali navyše 3 km po asfaltke.

Miroslav Svitek

Pozrel som si fotku z vrcholového prístrešku a samozrejme, že máte pravdu.Chybička sa vkradla.Ďakujem za opravu, aj pochvalu.

TK

Článek moc hezký, úplně člověka navnadí popadnout batoh a vyrazit. Jen bych si dovolil nesouhlasit s tvrzením, že Vysoká je nejvyšší vrch Vizovických vrchů, podle mě se jedná o Vsetínské vrchy, Vizovice a Vizovické vrchy jsou sice taky ve zlínském kraji, ale předsi jenom o kousíček víc na jihozápad.

Miroslav Svitek

Zdenci ja som chcel ist neznacene rovno na rozhladnu Cartak,ale 3/1 je jasna demokraticka volba.Proste sa musis podvolit vacsine,alebo ist sam.Nepresli sme to co som si naplanoval,ale videli sme zase nieco ine a tiez to nebolo zle.Obcas je cesta ciel.

Zdenči

Zaujímavé túlanie po mne dôverne známych miestach. Len som nepochopil, prečo ste z rozhľadne nešli smerom na sever na osadu Jestřábí hiking.sk/…/rozhladna_milonov…. , ale zašli ste až do Miloňova

Sona

Z tohto mixu som bola zo trikrat na hrebeni Javornikov pri rozhladni na Stratenci, vyhlady aj prostredie fakt nadherne. Na margo toho tulania sa mimo znaciek tiez odporucam zliezat na moravsku stranu a tam sa tulat, su tam kadejake opustene drevenicky, na jar osamele kvitnuce stromy uprostred luk ci scasti pooranych policok, proste nadhera.
Na ukazku: hiking.sk/…/tesne_pred_prvymi…
hiking.sk/…/na_samote_u_lesa.…

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov