Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Batoh Lowe Alpine Axiom Cerro Torre 65

Diskusná téma K článku: Batoh Lowe Alpine Axiom Cerro Torre 65

Batoh, ktorý si predstavíme, ma svojím zjavom zaujal už v zabalenom stave, a tak som sa s chuťou pustil do objavovania jeho vlastností. Axiom Cerro Torre je všestranný veľkoobjemový batoh určený na viacdňové trekingové aktivity a cestovanie. Zjednodušene by sa dal charakterizovať ako multifunkčný univerzál, na prvý pohľad nie príliš technickej konštrukcie. Po jeho prvotnom pokusnom naplnení vankúšmi a paplónom som netrpezlivo sledoval kalendár s termínom plánovanej túlačky Veporskými vrchmi, aby som ho vyskúšal v teréne.

Madmike7

Joe Digital, tak ten batoh z Lidla som mal tiež. Kupoval som dokonca 2 naraz. Jeden som použil v Tatrách a o 2 dni som ho reklamoval, keďže sa predralo uchytenie kovovej konštrukcie na bedrách a samozrejme tá sieťka sa deformovala... Som myslel, že skapem, čo som mal do krvi odraté boky od toho železa... To som šiel len Štrbské, Rysy, Čierny stav, Mengusovské sedlo, Hincové pleso a Štrbské... Kamelbak, nejaká mikina a pár bombusiek... Vrátil som oba a hneď mi aj prachy dali s5...

Merhorn

Presne na mieste ako je uvodna foto som pred par rokmi sedel s kamaratmi a kvasili sme a uzivali si krasne vyhlady aj na kralovku :)

Sanyo

ta fotka s Kralovou holou je super! :)

Lubo

Ak ti sedi, velkostne a vybavou vyhovuje a po celodennej ture je aj tvoj chrbat spokojny, tak si nasiel dobreho partaka na svoje tury a nemas co riesit. Ak sa aj pokazi skor ako drahsia konkurencia, nemas co lutovat ... jedine teda navyse odpad, ktory zatazuje zivotne prostredie.

P.S. Kedze hovoris o uplne odlisnej litrazi (a tede urceni) ako je popisovany batoh v recenzii, bolo by dobre zalozit novu diskusnu temu, napr. s nazvom "30 litrovy batoh z Lidla". Nech mame v temach poriadok :-).

Joe Digital

Nie je to síce úplne k danej téme, ale kúpil som si ruksak (batoh,plecniak?)v Lídli za 14,99€.Má 30l,pláštenku proti dažďu,chrbtový systém so sieťkou (podobný Deuteru za cca 100,-€)),upínačky na palice , bočné vrecká a pár podobných samozrejmostí. Nechcem sa hádať o jeho trvanlivosti, zipsoch a pod.Verím, že mi pár sezón vydrží a na prvej túre mi výborne sadol.Za tú cenu som si povedal, že to kúpim aj keby som to mal hneď zahodiť.(Skúsenosti s Lídlom mám zatiaľ pri reklamáciach veľmi dobré...)Mali tam dva typy, nepatrne sa od seba líšiace.Vyrobené vo Vietname...Bol by som zvedavý na názory a hlavne skúsenosti (nateraz asi žiadne) s týmto lowendom na jednodňovky.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum