Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Poľovnícka chata Tisovská Voniaca

Diskusná téma K článku: Poľovnícka chata Tisovská Voniaca

Muránska planina, ako jeden z najmenej navštevovaných národných parkov SR, oficiálne povoľuje v návštevnom poriadku voľné táborenie a núdzové bivakovanie. Núdzovo bivakovať, resp. táboriť možno kdekoľvek v tesnej blízkosti turistickej značenej trasy mimo oblastí maloplošných chránených území po dobu jednej noci.

Svatopluk Štěpánek

Šiel som 25/10/15 Martinovou dolinou:
1/ studničku na žltej značke som akosi prehliadol,
2/ chata aj lúka jako zvyčajne nádherné,
3/ výstup dolinou NÁDHERNÝ,
4/ škoda na franforce potrhanej slovenskej vlajky na vyhliadke.

Starec

Na Voniacu mám tie najkrajšie spomienky. Pred vyše 20-timi rokmi sme tu bivakovali na veľkom vandri a na tie výhľady pri západe i východe slnka sa nedá zabudnúť. Rád by som sa sem ešte niekedy vrátil. Vyšľapali sme sem z Pasiek Martinovou dolinou.

FunTTomas

JaroB: vďaka za doplnenie. Očakával som, že ako miestny znalec sa ozveš. Kapacitu verandy som upresnil a o hornej studničke v Martinovej doline viem, len v máji, keď som tam išiel naposledy, tak bola v žalostnom stave. Snažil som sa ju trochu vyčistiť a spojazdniť drevený žliabok, ale už bol v štádiu rozpadu. Teším sa, že je opravená. Už si to žiadala.

JaroB

Tomáš, na verande sa pohodlne vyspí aj 8 ľudí, osobne som zažil :-) Ďalšia studnička je pod sedlom Martinovej doliny, na žltej značke, je zhruba o 5 min. chôdze ďalej ako článku spomínaná ale má lepšiu výdatnosť. Obnovená bola v polke novembra tohoto roku.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma