Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Cez Ostrôžku za detvianskymi krížmi

Knor

Ahoj Marian,
A vies, ktore su tie najvyssie vrcholy? Pri beznych pohoriach to nie je problem (chybaju mi uz iba 3 vrcholy), no pri kotlinach a pahorkatinach sa mienka o tom, co je najvyssie, na Internete rozchadza. Aj pri "pohoriach" Mala Encyklopedia Slovenska, o ktoru som sa pred rokmi opieral, udava miestami ine ako ozaj najvyssie vrcholy. (Tak som 2 vrcholy "stratil", inak by mi chybal uz iba Karanc).

MarianO

Martin, tiež sa o podobné pokúšam.Nazval som to akcia "NBGČS"t.j. za najvyššími bodmi geomorfologického členenia Slovenska. Želám Ti ľahkú orientáciu a málo húštin.

Wbk

V Máji som bol Detva -> Siroň -> Ostrôžka -> Sliacka Podpoľana -> Kriváň. Krásne a tiché zákutia, pekné rozhľady, nezameniteľný kolorit podpolianskych lazov... Bavilo ma to, dík za pripomenutie!

Knor

Pozrel som vsetky 3, to jako ste ich nasli? Vedeli ste dopredu ze tam su, alebo ste ich nasli nahodou?

Svatopluk Štěpánek

Ešte ku krížom: ja som najsevernejší videl na Snohách, najjužnejší na východ od Starej Huty, na mieste na mape označenom "Árendy"

Svatopluk Štěpánek

Sliačská Podpoľana - krásna v zime aj lete, Ostrožky sú super....
Pekné fotky.
Nie ste sám, kto má tieto kraje rád.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov