Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Nočný hrebeň Snina – Sninský kameň – Podhoroď

Robo...HE

Pekny nocny prechod. Takyto prechod po stopach vlkov som tiez zazil na tomto useku, ale cez den na lyziach. A tiez ma vlci nezjedli :D. Inak za tou chatou Vartas, mal byt asi ako "Najblizsi ciel - Strihovske sedlo" ??? Strihovska polana je pred chatou Vartas.

Knor

Jeej, pripomenulo mi to prechadzku z novembra 2013. Siel som zo Sobraniec, nad Hlivistiami som sa napojil na cervenu a kracal som hrebenom. Bolo to pred tym, ako chodnik cistili, bol zarasteny mladinou. Mrholilo, bola hmla a tak som par krat zabludil. Cez Nezabec som siel uz za tmy a ked som v stupani na Sninsky kamen (stale hmla a tma) opat stratil znacku, rezol som to lesom dolu na modru. Aby som chytil nocny vlak, tak som na konci vyletu musel do Sniny aj utekat. A to mi v topankach lockala voda co mi po celodennom mrholeni premokli ... proste, nadherna prechadzka.

Alexander

Zaujalo, pekne :-) Veru, ten Nežabec má svoje genius loci, krásny les a stopy vlkov sú tam vždy viditeľné.
Dúfam, že ten krásny les nepadne za obeť biomase :-(

Ragnarokkr

Aj Trasu treba opraviť, aby tam bol úsek napísaný takto: Strihovská poľana – Vartáš – Strihovské sedlo

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k článku: Tri Vody Prechádzal som okolo 1.5.2024, oddychoval a skrýval som sa tu pred silným slnkom. Prístrešok je pekný, na spanie len v núdzi, ale pred dažďom by mal ochrániť do …

nová téma