Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Bežkári malokarpatskí

Sobi

ahojte!
viete mi prosím poradiť, kde sa dá dobre pobežkovať v MK?
ak som dobre pochopila, dosť dobrá je trasa Baba - Rača - dá sa v pohodke prejsť aj menej zdatným bežkárom?

A ešte taká vec - zajtra asi plánujeme túto trasu, kde sa nastupuje a ako sa najrýchlejšie dostať na P. Babu? Autobusom, alebo tam chodí nnejaký bežkársky bus?

Prípadne, ak máte dajte prosím, nejaké aj iné typy na bežky v MK :-)

ĎAKUJEM a pekný deň:-)

Vladimir50

ski: Ano na skate sú vhodné okruhy na Babe. Aktuálne sa tam sype hodne snehu, ale verím, že bude rýchlo upravený aj pre skate.

Ski

poraď kde sa da v Karpatoch robiť skate
len okruh na Babe?

PaliT

Minulý pondelok pod Hubalovou išiel za páneškom na bežkách taký malý čierny fuzáč, pobehoval aj po stope, ale až tak veľa škody zas nenarobil. My sme išli poctivo mimo stopu na snežniciach, alebo v autom vyjazdenej stope pešom. Celkom harmónia tam vládla, stopu bežkárom nikto neničil.

Knor

K teme bezkari a chodci.
Pred 2-3 tyzdnami som schadzal z Bieleho kriza okolo Haluzickeho pomnika a predpisovo som isiel vedla stopy. Jedovalo ma, ze bezkari robili stopu ako ozrati, chvilu zprava, chvilu zlava, no poctivo som sa snazil neskocit im na stopu. Az okolo mna prefrngol bezkar so psom. A bundas fujazdil priamo v stope za bezkarom. To ma tak napalilo, ze som uz isiel po chodniku rovno a bezkarske kluckovanie som ignoroval. Ked sa uz bezkari spravaju k stope macossky...

Janovarga

tak tá zima 2012/13
bola fakt pamätná. Keď som bol ešte 12.4. bežkovať na Zoške, tak som si už v duchu hovoril, že snáď to už je naposledy v danú sezónu :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov