Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Tvarovaní športom

Motorkár

Ešte by som pridal, že keď som sa v lete vyzliekol na kúpalisku, tak som mal celé telo cmarovo biele, samozrejme okrem do hneda opálených lýtok, rúk až nad lakte a hlavy s krkom. Vyzeralo to vždy veľmi divne.

Gugol

Este si zabudol na jazvy po lavinovej sonde, popaleniny ruky po prilis rychlom zlanovani ci isteni cez telo, celozadkove oskreniny po urychlovani zostupu na snehu, bodance maciek do lytka, rozbitu bradu po pade pri turistike s rukami vo vreckach, patne ostrohy z vibramiek, mozole na pleciach a bedrovych kostiach po dlhsom spani na tenkej karimatke... A jednu realnu neprijemnost - vbocene palce, ktore sa u lezcov realne vyskytuju vo velmi zvysenej miere vdaka lezeckej obuvi.
Prijemny clanok, taketo mi vzdy dobre padnu, vdaka :-)

Zivan

Mišo, už mi tu chýbal tvoj trefný humor.

MatusM

A nejaké ilustračné fotky sú kde? .. aha, asi ich nešlo uploadnúť pre explicitný obsah, našťastie :-)

Veľa novotvarov mi ešte chýba, ale mám jeden navyše, nechápem ako sa mohol nedostať do výberu! Po mnohých sezónach s dočasnými tetovačkami prevodníka na pravom lýtku, som si ho minulý rok konečne omylom natrvalo vytetoval tesne nad ľavú achylovku, ani nepamätám ako.

Bacaardi

pekny clanok :).
zalezitost elity a expedicii pobavila, rovnako ako dalsie drobnosti :D

Peter61

Zlatý Dülfer, aspoň je na čo sa vyhovoriť.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov